امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 48384 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۴ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

پس از ریزش پل دختر کرج، حفره‌های تاریخی داخل این بنای قدیمی به چشم می‌خورد.

به گزارش کرج رسا به نقل از باشگاه خبرنگاران، چندی پیش پل دختر یا پل خاتون کرج، واقع در جنب شرکت برق شرق این شهر که بعضی کارشناسان آن را متعلق به دوران سلجوقیان می دانند، فروریخت.

پس از این ماجرا شهروندان طی تماس با باشگاه خبرنگاران جوان مرکز البرز از وجود حفره هایی در این بنا و احتمال وجود گنج در آن خبر دادند.

در محل حضور یافتیم و موضوع را با فریدون محمدی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز درمیان گذاشتیم.

محمدی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: این حفره نه محل گنج است و نه دالانی برای عبور و مرور بلکه حاصل از فرایند فنی است که در اکثر پل های قدیمی وجود دارد.

او افزود: به این حفره ها که به عرض و عمق یک متر جانمایی شده اند، کانه می گویند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: کانه به منظور سبک سازی پل و کاهش بار فیزیکی در آن ایجاد می شده است تا از تخریب زودهنگام پل جلوگیری شود.

 

 

 

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top