امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 78064 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰:۳۳ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل اطلاعات استان البرز گفت: نقش عالم جلیل القدر مرحوم آیت الله ری شهری در پاسداری و صیانت از نظام مقدس جمهوری اسلامی مهمترین ویژگی ماندگار وی در تاریخ پرافتخار انقلاب نظام اسلامی است.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی اداره اطلاعات استان البرز، شیبانی در پیام تسلیت خود اظهار داشت: این ضایعه را به محضر مقدس حضرت ولی عصر (عج)، حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و همه ارادتمندان این روحانی فقید تسلیت عرض می نمایم و برای آن مجاهد فی سبیل الله علو درجات و رحمت واسعه الهی را از درگاه ایزد منان خواستارم.

وی افزود: این عالم مردم دار، پارسا و با اخلاص در دوران عمر با برکت خود در عرصه های مختلف از جمله علمی و سیاسی منشاء خدمات ارزنده ای برای نظام اسلامی بود و نقشی برجسته در خدمت صادقانه و خالصانه به کشور و دفاع مجاهدانه از آرمان های انقلاب اسلامی از خود به یادگار گذاشت.

آیت‌الله محمد محمدی ری‌شهری تولیت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در آخرین لحظات دوشنبه شب یکم فروردین ماه ۱۴۰۱ در بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) تهران به لقاء الله پیوست و پیکر آن عالم ربانی امروز پنجشنبه چهارم فروردین ۱۴۰۱ بر روی دستان مردم قدرشناس تشییع شد و در آستان مقدس سید الکریم (ع) آرام گرفت.

«محمّد محمّدی نیک ری‌شهری» هفتم آبان ماه ۱۳۲۵ در خانواده‌ای متدین در شهر ری دیده به جهان گشود و در سال ۱۳۳۹ پس از پایان تحصیلات ابتدایی وارد حوزه علمیه شهر ری شد و در سال ۱۳۴۰ برای ادامه تحصیل به قم رفت و تا پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ ـ به‌جز مدّت کوتاهی که به دلایل سیاسی به حوزه‌های علمیه مشهد و نجف مهاجرت کرد ـ به گذراندن مدارج تحصیلی و تدریس در حوزه علمیه قم اشتغال داشت و پس از سال‌ها حضور در دروس خارجِ فقه و اصول، به درجه اجتهاد نایل آمد.

وی از ابتدای نهضت اسلامی به‌ویژه در جریانات ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ به جمع نیروهای انقلاب پیوست و بارها در این مسیر دستگیر، محاکمه، تبعید و زندانی شد و پس ‌از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همچنان به ‌فعالیت‌های اجتماعی ـ سیاسی اشتغال داشت و مسئولیت‌های مختلفی همچون حاکم شرعی دادگاه‌های انقلاب، ریاست دادگاه انقلاب ارتش، دادستانی کل کشور و دادستانی دادگاه ویژه روحانیت را بر عهده گرفت و در ششم شهریور ماه ۱۳۶۳، با کسب آرای اکثریت قاطع نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌عنوان نخستین وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی ایران انتخاب شد.

دبیرکلّی جمعیت دفاع از ارزش‌های انقلاب اسلامی و تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، نمایندگی مردم استان تهران در مجلس خبرگان رهبری، عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام، نمایندگی ولیّ فقیه و سرپرستی حجاج، ریاست مؤسسه علمی ـ فرهنگی دار الحدیث و ریاست دانشگاه و پژوهشگاه قرآن و حدیث از دیگر مسئولیت‌های مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی ری‌شهری بود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top