امروز: سه شنبه, ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 3 شوال 1446 | 2025-04-01
کد خبر: 10393 |
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲ |
۰
| 5
ارسال به دوستان
پ

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس اعلام کرد یک داروخانه به اتهام احتکار، عدم فروش ژل ضدعفونی کننده دست در این شهرستان پلمب شد.

حسن جهانشاهلو روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: پس از انتشار خبر ویروس کرونا و گرانی ماسک و ژل ضد عفونی کنند و کمبود آن در داروخانه باعت شد که پیگیری موضوع در دستور کار قرار بگیرد.

وی اظهار داشت: عوامل اجرایی و فرمانداری فردیس در بازدید از چند داروخانه در فردیس مشخص شد که داروخانه یک هزار عدد ژل ضدعفونی کننده را دپو کرده و از توزیع آن ممانعت می کند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس گفت: این داروخانه پلمب شد و پرونده برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.

جهانشاهلو از مردم خواست که هرگونه گران فروشی یا احتکار در زمینه ماسک و مواد ضدعفونی کننده را به تعزیرات حکومتی اعلام کنند.

شهرستان فردیس با ۶۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب شرقی کلانشهر کرج مرکز استان البرز قرار دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top