امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15

دکتر حسینی گفت: کشور ما اکنون نیازمند متخصصانی است که به صورت علمی و با کاربرد تجارب کشورهای پیشرو و نیز در نظر گرفتن شرایط بومی، مسیر توسعه این صنعت را هموار کنند.

به گزارش کرج رسا، دکتر سید هادی حسینی، از پیشنهاد دهندگان و مجریان تدوین برنامه آموزشی کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته گردشگری سلامت گفت: خوشبختانه با پیگیری هایی انجام شده از تابستان ۱۴۰۰، ضرورت تاسیس رشته گردشگری سلامت، در شورای عالی برنامه ریزی آموزش پزشکی تصویب و تدوین پیشنویس برنامه آموزشی به دانشگاه علوم پزشکی البرز واگذار شد.

وی ادامه داد: حدود سه سال، از تجارب آموزشی و پژوهشی دیگر دانشگاه های علوم پزشکی، تجربیات اجرایی ستاد گردشگری سلامت وزارت بهداشت و دیدگاه های صاحب نظران فعال در این عرصه استفاده شد و همچنین با توجه به ماهیت بین رشته ای گردشگری سلامت، نظرات و پیشنهاد های برخی وزارت خانه ها نیز اخذ و برای افزایش غنای علمی و عملیاتی به کار گرفته شد تا نهایتا برنامه مصوب گردشگری سلامت در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته در خرداد ماه ۱۴۰۳ به دانشگاه های علوم پزشکی ابلاغ شد.

دکتر حسینی ادامه داد: با توجه به صدور مجوز راه اندازی این رشته، دانشگاه علوم پزشکی البرز آمادگی دارد پس از طی مقدمات مربوطه در وزارت بهداشت، از سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ نسبت به پذیرش دانشجو اقدام نماید.

این عضو هیات علمی گروه مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده بهداشت خاطر نشان کرد: گردشگری سلامت برنامه ای بین رشته ای، شاخه ای از علوم انسانی با کاربرد در علوم پزشکی می باشد که به دانش آموختگان آن کمک می کند تا ضمن شناخت اصول علمی گردشگری سلامت با مدیریت و هدایت منابع (انسانی، فیزیکی، اطلاعاتی و…) مرتبط با این حوزه آشنا شده و بتوانند به صورت حرفه ای در جامعه ایفای نقش نمایند.

دکتر حسینی با بیان اینکه گردشگران سلامت بخش بزرگی از بازار گردشگری را به خود اختصاص داده اند و با توجه به ظرفیت بالای ایران در ارائه خدمات سلامت و بازار هدف گسترده خصوصا در کشورهای همسایه، تصریح کرد: کشور ما اکنون نیازمند متخصصانی است که به صورت علمی و با کاربرد تجارب کشورهای پیشرو و نیز در نظر گرفتن شرایط بومی، مسیر توسعه این صنعت را هموار کنند.

وی در پایان گفت: دانشگاه علوم پزشکی البرز در خصوص آموزش دانشگاهی گردشگری سلامت تلاش های موثری در سطح کشور داشته است و دانش آموختگان این رشته مقطع، می توانند در موقعیت هایی مانند: مجری، مولد، مدیر، مشاور، ارزیاب، آموزشگر و پژوهشگردر حوزه گردشگری سلامت نقش آفرین بوده و با حضور فعال در این صنعت در اعتلای بیشتر کشور در این عرصه قدم بردارند.

 

 

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top