امروز: دوشنبه, ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 2 شوال 1446 | 2025-03-31
کد خبر: 93184 |
تاریخ انتشار : ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ - ۸:۰۵ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

سرپرست پلیس آگاهی البرز گفت: شخصی که در یک درگیری لفظی که بر سر تصادف جزئی رانندگی رخ داده بود اقدام به قتل یکی از شهروندان کرده بود شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش کرج رسا، سرهنگ حکمت شجاعی اظهار کرد: در پی ارجاع یک فقره پرونده قتل به اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت.

وی افزود: بررسی‌های میدانی و اولیه مأموران مشخص کرد که بر اثر یک درگیری لفظی بین رانندگان دو خودرو که منشأ آن یک تصادف جزئی بوده، یکی از نامبردگان ضمن ضرب و شتم مقتول با خودرو نیز از روی او رد شده و متوفی پس از چندین ماه قرار گرفتن در حالت کما در نهایت فوت کرده است.

سرپرست پلیس آگاهی استان البرز اضافه کرد: پس از محرز شدن انجام قتل توسط متهم، با انجام اقدامات پلیسی هویت و مخفیگاه او در شهر کرج شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

وی با اشاره به اعتراف متهم به انجام قتل متذکر شد: پس از تکمیل پرونده متهم برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ شجاعی در پایان خاطرنشان کرد که افزایش میزان تحمل و حلم و صعه صدر در مواجهه با افراد عصبی می‌تواند از وقوع حوادث تلخ این چنین پیشگیری کند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top