امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04

حجرگشت در ادامه با اشاره به کمبود بیش از پنج هزار معلم در استان البرز افزود: در تلاشیم با کمک نیروهای جدید و بازنشسته هیچ کلاسی بدون معلم نباشد. مدیران ما باید برای کاستن از دامنه آسیب‌های اجتماعی در مدارس برنامه داشته باشند و قبل از شروع سالتحصیلی خود را برای مواجهه با مشکلات احتمالی آماده کنند.

✍️ رضا قاسمپور

امروز ۲۲ شهریور ۱۴۰۲ بطور غیرمنتظره مراسم تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۳ کرج با یک‌ ساعت تاخیر و با حضور مدیران ناحیه در سالن رشد برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا رحمت اله نژادفلاح مدیر ناحیه گزارش کوتاهی در خصوص عملکرد ۱۵ ماهه خود ارائه کرده افزود: دستاوردهای ما مربوط به کار تیمی و تلاش جمعی مدیران و همکاران ناحیه می‌باشد. در پایان وی ضمن قدردانی از زحمات همکاران صف و ستاد از آنها خداحافظی نمود.

در ادامه غفاری معاون ابتدایی، خانم داودی و خسرو پرویز نمایندگان مدیران نیز مطالبی در خصوص دوره عملکرد نژادفلاح عنوان کرده و از زحمات ایشان تقدیر نمودند.

 

 

? آئین نامه اجرایی مدارس قانون اساسی ماست

حجرگشت مدیرکل آموزش و پرورش البرز ضمن عذرخواهی بابت تاخیر حضورش در جلسه، با گریز به تجربیات سال پیش افزود: امسال با الهام از تجربیات گذشته باید در بازگشایی مدارس با آمادگی کامل ورود کنیم.

وی با اشاره به لزوم اعلام و اعمال بهِ‌ هنگام اصول حکمرانی آموزشی و پرورشی به مخاطبین افزود: باید قوانین آموزش و پرورش قبل از شروع مدارس به جامعه مخاطب (دانش‌اموزان، اولیا و همکاران) تبیین، اعلام و سپس اعمال گردد. زیربنای کار در آموزش و پرورش قانون است و آئین نامه اجرایی مدارس به عنوان قانون اساسی دستگاه تعلیم و تربیت بوده و باید مطالب مهم و چالشی چون نیاوردن موبایل به مدارس در ثبت‌نام‌ها و زمان باقی‌مانده تا مهرماه کاملا به اولیا و دانش‌آموزان تفهیم گردد.

 

 

 

 

? پنج هزار کمبود معلم داریم

حجرگشت در ادامه با اشاره به کمبود بیش از پنج هزار معلم در استان البرز افزود: در تلاشیم با کمک نیروهای جدید و بازنشسته هیچ کلاسی بدون معلم نباشد. مدیران ما باید برای کاستن از دامنه آسیب‌های اجتماعی در مدارس برنامه داشته باشند و قبل از شروع سالتحصیلی خود را برای مواجهه با مشکلات احتمالی آماده کنند.

وی در پایان ضمن تشکر از زحمات ۱۵ ماهه رحمت‌اله نژاد فلاح افزود:با توجه به مجموع شرایط پیش آمده تصمیم بر تغییر ایشان برایمان کار آسانی نبود و البته ایشان در این خصوص نوعی فداکاری نمودند زحمت سرپرستی اداره این ناحیه قدیمی را به سید محمود حسینی (معاون ابتدایی سازمان) با حفظ سمت داده‌ایم تا بازگشایی مناسبی برای ناحیه ۳ رقم بزنند.

در پایان حسینی سرپرست ناحیه ۳ نیز ضمن تشکر از زحمات نژادفلاح و حسن اعتماد مدیرکل در مسئولیت جدید افزود: در جلسات آتی برنامه‌های خود را به سمع و نظر مدیران خواهد رساند.

 

 

?البرز؛ استانی سزارینی و ناقص الخلقه

به باور کارشناسان مشکلات تهران کرج در هم تنیده بوده و قابل تفکیک نیست. از طرفی داستان استان شدن البرز در سال ۸۹ بدون فراهم بودن زیرساخت‌های لازم و همچنین  سیل مهاجران به جوان‌ترین و کوچک‌ترین استان کشور، همواره باید شاه‌بیت هر گونه قضاوت در ارزیابی عملکرد مدیران آموزش و پرورش باشد.

تراکم بالا و روزافزون دانش‌آموزان البرزی (بویژه کرجی) با هجوم فزاینده مهاجرین به این کلانشهر، خود به تنهایی می‌تواند هر مدیرکل و رئیس ناحیه‌ای را با چالش‌های جدی مواجه کرده و موجبات ناکارآمدی و زمین‌گیرشدنش را فراهم آورد. لذا در نقد عملکرد و کارآمدی مدیران البرز باید تمام قطعات پازل و مجموعه شرایط را در کنار هم دید و سپس به نقد کارشناسی و منصفانه پرداخت.

 

 

 

? انتظار از مدیریت جدید ناحیه ۳

اموزش و پرورش ناحیه ۳ به عنوان وارث کلانشهر کرج آکنده از نیروهای خلاق و توانمندی است که معمولا به خاطر جو مسموم حاکم در حاشیه قرار دارند از سرپرست ناحیه ۳ انتظار می‌رود چالش‌های این ناحیه را واقع‌ بینانه و عالمانه آنالیز کرده و برای برون رفت از آچمز مشکلات با استمداد از نیروهای کارآمد و با تجربه، طرحی واقع‌بینانه، عملیاتی و نو دراندازد.

مشکلات منزلتی و معیشتی روزافزون جامعه معلمان،جابجایی احساسی و جناحی مدیران،کمبود حدود ۱۰۰۰ نفر نیروی انسانی، جذب نیروهای ماده ۲۸ غیربومی و آموزش ندیده عمدتا از استانهای دیگر، حاشیه نشینی نخبگان و میدان داری… بخشی از قطعات پازل ناکارآمدی ساری و جاری در ناحیه ۳ می‌باشد.

 

 

رضا قاسمپور
به قلم: رضا قاسمپور
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top