امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 59256 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۲۸ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

پیام رسان واتس اپ، متعلق به فیسبوک، از راه اندازی سرویسی آزمایشی با هدف استقلال کاربران خود از تلفن‌های هوشمند خبر داده است.

به گزارش یورونیوز، واتس‌اپ می‌گوید ویژگی جدید به کاربران امکان می‌دهد حتی در صورت تمام شدن شارژ باتری موبایل و یا خاموش شدن آن بتوانند از این پیام‌رسان بر روی دستگاه‌های الکترونیکی دیگر خودشان نظیر رایانه یا لوح‌های رایانه‌ای مانند آیپد استفاده کند.

بدین ترتیب با قابلیت جدید کاربران می‌توانند علاوه بر گوشی تلفن همراه خود، از واتس‌اپ بر روی حداکثر چهار دستگاه الکترونیکی دیگر استفاده کنند.

پیش از این امکان استفاده از واتس‌اپ بر روی رایانه‌های شخصی وجود داشت، با این حال شخص نیاز داشت که تلفن همراهش دائما روشن و متصل به اینترنت باشد و کاربر در صورت خاموش شدن یا تمام شدن باتری گوشی خود دیگر نمی‌توانست از نسخه رایانه‌ای واتس‌اپ استفاده کند.

واتس‌اپ گفته است ساختار جدید نرم‌افزاری این موانع را برطرف می‌کند و برای ارسال یا دریافت پیام نیازی به یک گوشی همیشه روشن و متصل به اینترنت نیست.

این شرکت افزوده است که تدابیر امنیتی واتس‌اپ، همچون ارسال سرتاسری و رمزگذاری‌شده پیام‌ها، همچنان تحت سیستم جدید کار خواهند کرد و در این خصوص جای نگرانی وجود ندارد.

پیشتر از سوی کارشناسان نگرانی‌هایی درباره امنیت پیام‌های ارسالی و دریافتی کاربران در صورت اضافه شدن دسترسی آفلاین به اپلیکیشن واتس‌اپ ابراز شده بود. با این حال مدیران فیسبوک اطمینان داده بودند که برای حفظ سطح ایمنی سابق، معماری داخلی واتس‌اپ را تغییر داده‌اند به نحوی که هر یک از پیام‌ها به صورت جداگانه و با استفاده از روشی منحصربه‌فرد رمزنگاری شده و پس از ارسال هرگز در سرورهای این شرکت ذخیره نخواهند شد. به این ترتیب چهار دستگاه الکترونیکی و تلفن هوشمند هر کدام به صورت مستقل می‌توانند به پلتفرم واتس‌اپ متصل شوند.

هنوز زمان دقیقی برای عرضه عمومی ویژگی جدید واتس‌اپ مشخص نشده است.

واتس‌اپ که از زمان راه‌اندازی خود در سال ۲۰۰۹ به یکی از غول‌های دنیای اپلیکیشن‌های پیام‌رسان تبدیل شده است در سال ۲۰۱۴ به قیمت ۱۹ میلیارد دلار توسط فیسبوک خریداری شد.

این اپلیکیشن در حال حاضر بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top