امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15

فرماندار ویژه کرج گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با همکاری کامل نسبت به شناسایی، ساماندهی و بازگرداندن اتباع غیرمجاز در این شهرستان اقدام کنند.

به گزارش کرج رسا، مهدی مهرور در نشست ستاد ساماندهی اتباع خارجی کرج با تاکید بر اولویت داشتن حقوق مردم در سیاست‌های اجرایی، خواستار برخورد جدی با حضور غیرمجاز اتباع بیگانه شد.

وی تاکید کرد: حضور غیرمجاز اتباع بیگانه، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده که بخشداران و دهیاران می بایست بر اساس دستورات فرادستی وزارت کشور و اداره کل اتباع استان، اقدامات لازم را انجام دهند.

مهرور با اشاره به ضرورت اجرای دقیق قوانین افزود: دستگاه‌های اجرایی باید با همکاری کامل نسبت به شناسایی، ساماندهی و بازگرداندن اتباع غیرمجاز اقدام کنند.

فرماندار ویژه کرج اضافه کرد: در این مسیر، حفظ کرامت انسانی و رعایت حقوق شهروندی هم باید در رأس کار قرار گیرد.

مهرور همچنین از شهروندان کرجی خواست در صورت مشاهده حضور غیرمجاز اتباع، موضوع را به مراجع قانونی اطلاع دهند.

فرماندار ویژه کرج تأکید کرد: همان‌طور که مردم از ما انتظار دارند مدافع حقوقشان باشیم، ما نیز با تمام توان در کنار مردم خواهیم ایستاد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top