امروز: شنبه, ۲۶ مهر ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 26 ربيع ثاني 1447 | 2025-10-18

فرمانده انتظامی شهرستان کرج گفت: با هوشیاری و سرعت عمل مأموران کلانتری ۱۸ شاهین ویلا یک ‏سارق تلفن همراه با ۲۳ فقره سرقت در کرج دستگیر شد. ‏

به گزارش خبرگزاری پلیس، سرهنگ پیمان گودرزی در تشریح این خبر بیان داشت :در پی چندین فقره سرقت تلفن همراه از شهروندان در منطقه شاهین ویلا ، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۸ شاهین ویلا قرار گرفت.

وی افزود:طی تحقیقات تخصصی صورت گرفته از مال باختگان مشخص شد که همه سرقت ها به یک شیوه و شگرد انجام شده و طی بررسی های دقیق صورت گرفته صحنه ها و محل های مورد نظر در زمان های پیک سرقت و با استفاده از شیوه های نوین پلیسی، هویت سارق را شناسایی کردند.

سرهنگ گودرزی گفت: مأموران با رصد فعالیت سارق ، موفق به شناسایی مخفیگاه متهم شده و سریعا نسبت به دستگیری وی اقدام کردند.

فرمانده انتظامی کرج اظهار داشت: متهم دستگیر شده در ابتدا منکر هرگونه بزه انتسابی شده اما در مواجهه با مستندات پلیسی به ۲۳ فقره سرقت گوشی اعتراف و تا کنون ۱۰ شاکی پرونده نیز شناسایی شده اند.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top