امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 4705 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی ایران مستقر در استان البرز اعلام کرد: برای نخستین بار در کشور محققان این پژوهشگاه با تولید نانو سوخت هیبریدی موفق شدند روش جدیدی برای کاهش ۳۰ درصدی مصرف سوخت در پالایشگاه ها و نیروگاه ها را پیدا کنند.

به گزارش کرج رسا، سید امیر حسین زمزمیان روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح تحقیقاتی تولید نانوسوخت هیبریدی در ۲ نوع موسوم به «پی. پی .ام ۹۰» و «پی. پی. ام ۱۲۰» برای کاهش مصرف سوخت و آلایندگی هوا در نیروگاه ها، پالایشگاه ها و صنایع مختلف انجام شده است.

وی اضافه کرد: سوخت های سیال نانو هیبریدی کلاس جدیدی از سوخت هایی بوده که مبتنی بر فناوری نانو هستند. استفاده از این نوع سوخت ها در نیروگاه ها، پالایشگاه ها و سایر صنایع م نقش موثری در پاکیزگی هوا دارد.

وی اظهار داشت: تیم پژوهشی نانوسوخت در پژوهشگاه مواد و انرژی این محصول جدید را تحت عنوان نانوسوخت هیبریدی تولید کرده است .

عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی ایران گفت: این یافته محققان پژوهشگاه مواد و انرژی ایران دارای مشابه خارجی است اما نوع خارجی آن به عنوان یک افزودنی توسط شرکت های هلندی چند سال پیش نمونه هایی با نام «نانو ماکس» ساخته شد.

زمزمیان گفت: اکنون در حال مذاکره با بخش نیروگاهی کشور هستیم تا به صورت آزمایشی این نوع سوخت در نیروگاه ها مورد استفاده قرار گیرد و پس از کسب نتیجه نهایی ، تجاری سازی معرفی شود.

عضو هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی ایران با بیان اینکه روند ثبت اختراع این ۲ نوع سوخت درحال انجام است، گفت: کیفیت این نوع سوخت در آزمایشگاه پژوهشگاه مواد و انرژی ایران و وزارت نیرو تایید شده است.

محققان پژوهشگاه مواد و انرژی ایران تاکنون اختراعات زیادی در سطح جهانی ، منطقه و کشور به ثبت رسانده که بخشی از این دستاوردها تجاری سازی شده است.
آبگرمکن خورشیدی و آب شیرین کن نمونه هایی از اختراعات محققان این پژوهشگاه است.

پژوهشگاه مواد و انرژی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در مشکین دشت فردیس استان البرز مستقر است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top