نامش میان ۴ گزینه ای که خود را به عنوان متقاضی حمایت فراکسیون اکثریت مجلس یازدهم برای ریاست پارلمان ثبت کردهاند، نیست اما گفته که کاندیدای ریاست است و قرار هم نیست به نفع کسی کنار برود؛ جالب آنکه گفته علاوه بر کاندیداتوری برای ریاست مجلس از هم اکنون کاندیدای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ هم هست.
به گزارش کرج رسا به نقل از اعتماد، فریدون عباسی، معاون محمود احمدینژاد در دولت دهم و رییس سازمان انرژی اتمی دولت مهرورز که حالا از حوزه انتخابیه کازرون و کوهچنار خود را به «بهارستان» رسانده، میخواهد کاندیدایی کسانی باشند که بهگفته او «میخواهند مستقل فکر کنند.
نگاهی شبیه به آنچه احمدینژاد- دستکم در شعار- سعی دارد از خود نشان دهد. عباسی اما ظاهرا فقط از این حیث که همراه احمدینژاد بوده و عضوی از کابینه رییسجمهوری مهرورز، «احمدینژادی» به حساب نمیآید و دستکم حالا با توجه به تحرکات عجیب و پرشمار رسانهای که در آستانه آغاز به کار مجلس یازدهم پیش گرفته باید او را به لحاظ مشی و مرام و رویکرد رسانهای هم «احمدینژادی» بخوانیم؛ به قول قدیمیها «بکشم و خوشگلم کن» یا به تفسیر امروزیتر و سیاسیترش «تخریبم کن اما نگذار از تیتر یک مطبوعات و توجه افکار عمومی دور شوم!»
فریدون عباسی که احتمالا خوب میداند، شانسی برای جانشینی علی لاریجانی در مجلس یازدهم ندارد، خود را کاندیدای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کرده است؛ البته اگر در یکی، دو سال آینده اتفاق خاصی نیفتد و مهمتر از حوادث غیرمترقبه، شورای نگهبان صلاحیت او را همچون دیگر یاران احمدینژاد و البته خود او رد نکند.
این اظهارات آن هم در شرایطی که برخی ناظران از «آغاز کمپین انتخاباتی احمدینژاد برای ریاستجمهوری ۱۴۰۰» سخن میگویند، محل تامل است.
فواد صادقی، روزنامهنگار نزدیک به جریان اعتدال دیروز در یادداشتی که در پایگاه خبری انتخاب منتشر شد با بیان اینکه «فراکسیون احمدینژادیها در مجلس، تمام قدرت لابی و رسانهایاش را به کار گرفته تا هزینه محمدباقر قالیباف را برای نشستن بر صندلی ریاست بهارستان افزایش دهد» از «بازی دوسر بردی» سخن گفت که بر این اساس «فراکسیون ۵۰ تا ۱۰۰ نفره احمدینژادیها» یا بهدنبال «استیضاح رییسجمهوری و درخواست عدم کفایت برای روحانی» خواهد رفت یا «با توجه به مشی رهبر انقلاب در حمایت از دولتهای مستقر تا اتمام دوره آنها و همراهی قالیباف با اراده نظام» سعی میکند «میان مخالفان اجتماعی دولت در بدنه اصولگرایی و اقشار آسیبپذیر جامعه برای خود ایجاد محبوبیت و قالیباف و اصولگرایان را به مصلحتطلبی و سازش و عدم شجاعت و قاطعیت برابر دولت متهم کند» تا «حتی در صورت وقوع احتمال ناچیز سقوط دولت در سال آخر، حامیان احمدینژاد او را به عنوان گزینه جایگزینی ریاستجمهوری مطرح کنند.»
اگر این فرضیات رسانهای که البته پیش از این از سوی بسیاری از دیگر ناظران سیاست ایرانی هم تکرار شده تا حدودی معتبر بدانیم، آنگاه میتوان فهمید که اظهارات عجیب عباسی که هنوز مجلس یازدهم شروع نشده از کاندیداتوری برای پاستور ۱۴۰۰ سخن میگوید. با این حال عباسی بهنکته مهمتری اشاره کرده است؛ آنجا که با استفاده از تعبیر نامتعارف «دولت اسلامی» به ایلنا گفته است: «به دنبال این هستیم که این مجلس، یک دولت اسلامی را پای کار بیاورد»؛ کلیدواژهای عجیب از زبان یک سیاستمدار احمدینژادی در آستانه افق ۱۴۰۰.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.