امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 57814 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۰۵ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز گفت: با نیامدن مردم در در پای صندوق‌های رای مشکلی از مشکلات موجود حل نمی‌شود و تجربه نشان داده همیشه بدترین انسان‌ها به واسطه عدم حضور بهترین انسان‌ها عنان اجرای امور کشور را به دست می‌گیرند.

حامد باقری فراهانی در نشست مطبوعاتی با موضوع انتخابات ۲۸ خرداد اظهار کرد: انتخابات در همه نظام‌های مردم سالار فرصتی است که مردم بتوانند افراد ناتوان را کنار بگذارند و افراد اصلح و توانمند را روی کار بیاورند.

وی ادامه داد: انتخابات فرصت خوبی است که مردم با بررسی توانمندی، عملکرد گذشته و صلاحیت نامزدها، سرنوشت چهار سال آینده خود را تعیین کنند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت امروز کشور هم نشأت گرفته از انتخاب‌های قبلی ماست که این امر حساسیت انتخاب اصلح را دو چندان می کند.

باقری اضافه کرد: هر کس به فراخور توان خود باید تنور انتخابات را گرم کند چون چه ۸۰ درصد مردم پای صندوق‌های رای حاضر شوند چه ۴۰ درصد و یا کمتر باز هم با رای‌های اخذ شده رییس جمهور و اعضای پارلمان شهری مشخص می شود.

این مسئول تاکید کرد: با نیامدن مردم در در پای صندوق‌های رای مشکلی از مشکلات موجود حل نمی‌شود و تجربه نشان داده همیشه بدترین انسان‌ها به واسطه عدم حضور بهترین انسان‌ها عنان اجرای امور کشور را به دست می‌گیرند.

وی اضافه کرد: وظیفه تک تک ما این است که به فراخور امکان خود زمینه آشتی مردم با صندوق‌های رای را فراهم کنند.

رییس  دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز گفت: درست است که شیوع کرونا، مشکلات معیشتی و ناکارآمدی برخی مدیران باعث ایجاد شبهاتی در خصوص حضور پرشور مردم پای صندوق‌های رای شده ولی با نیامدن و عدم انتخاب مشکلی از مشکلات موجود حل نمی‌شود و این انتخاب اصلح است که می‌تواند مردم را به آینده امیدوار کند.

وی ادامه داد: وظیفه اقشار دانشگاهی این است به ابعاد مختلف لزوم حضور حداکثری مردم در انتخابات بپردازد تا شبهات اقشار مختلف به ویژه جوانان در این حوزه برطرف شود.

 

 

ایسنا

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top