امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 16951 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۰۰ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

بریانی مرغ غذایی لذیذ و بسیار ساده

مواد لازم جهت تهیه بریانی مرغ

  • برنج : دو یا سه پیمانه
  • مرغ: ۱ عدد
  • کشمش: نصف پیمانه
  • لپه آبپز: یک پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • هل سبز: ۶ یا ۵ عدد
  • دارچین: ۲ قلم
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه (نیم کوب): یک قاشق چایخوری
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه بریان مرغ :

برنج را می جوشانیم و در آبکش می ریزیم برنج آبکش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم.

مرغ را تکه تکه کرده و با ۱ لیوان آب و ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه آب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم.

روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در آن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار هم می گذاریم ،سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم و در روغن سرخ میکنیم
کشمش را در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج روغن می ریزیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل، دارچین، تخم گشنیز، لپه، فلفل سیاه را لابه لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی آن را زعفران حل شده می‌دهیم.

دیگ را روی آتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد آنگاه آتش را کم می‌کنیم و روی دیگ را دم کنی می گذاریم و در را می بندیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top