امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 55501 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۰۰ |
574 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

دوست دارین طرز تهیه حلوای جدیدی رو یاد بگیرید که همه عاشقش هستن؟ اینجا ما دستور حلوای زنجبیلی رو به شما آموزش میدیم.

مواد لازم

آرد ۱ پیمانه
قند ۱ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع
پودر زنجبیل
خلال پسته

 

 

طرز تهیه

ابتدا آرد را الک کرده در تابه می ریزیم. با حرارت ملایم و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و خیلی کم تغییر رنگ دهد یا طلایی روشن شود که حدود ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارد. از روی حرارت برداشته آرد تفت داد شده را یک بار دیگر الک می کنیم و دوباره به تابه برمی گردانیم. کره و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن خوب جذب حلوا شود. سپس پودر قند را هم در دو مرحله الک کرده و اضافه می کنیم. با هر دفعه اضافه کردن پودر قند باید حسابی حلوا را هم بزنیم تا پودر قند به خورد حلوا برود. در آخر پودر زنجبیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حلوا را در یک سینی که کمی چرب کرده ایم می ریزیم و با قاشق آن را خوب صاف می کنیم. کمی که خنک شد به شکل سنتی مربع یا لوزی برش می زنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top