امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 8521 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۳۶ |
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

خوراک تند لوبیا تمپه یکی از آن دسته از خوراک هایی است که بسیار مقوی و سالم است.

در این دستور پخت از مجله آشپزی کرج رسا قصد داریم طرز تهیه خوراک تند لوبیا تمپه را آموزش دهیم.

مواد لازم برای ۴ نفر

تمپه (خرد شده) ۸ اونس
روغن کانولا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
پیاز (سایز متوسط) ۱ عدد (خرد شده)
لوبیای سیاه ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
فلفل سرانو ۱ عدد (دانه گرفته و خرد شده)
لوبیا چیتی ۱ قوطی ۱۵ اونسی (که آب آن گرفته و شسته شده باشد)
پودر چیلی ۱ قاشق غذاخوری
آب ۴ فنجان
نمک و فلفل (برای مزه)
زیره ۲ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی له شده ۱ فنجان
پنیر چدار خرد شده و آووکادو خرد شده (برای سرو)

 

 

روش تهیه

روغن کانولا را گرم کرده و تمپه را در آن برای ۵ دقیقه سرخ کنید تا زمانی که شروع به قهوه ای شدن کند.

فلفل های سبز و قرمز را به آن اضافه کنید.

بر طبق ذائقه تان، نمک و فلفل بپاشید.

این مواد را برای ۷ دقیقه دیگر سرخ کنید.

حالا ادویه جات، لوبیا، گوجه فرنگی له شده و آب را به آن اضافه کنید.

به طور کامل بهم بزنید و برای ۲۵-۲۰ دقیقه آرام بجوشانید تا زمانی که طعم ها به خوبی با هم مخلوط شوند.

خوراک را با آووکادو و پنیر چدار تزئین کنید و به صورت گرم سرو نمایید!

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top