امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 69278 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۱۵ |
680 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

خورش مرجو یا خورش عدس از غذاهای ایرانی محلی و سنتی متعلق به شهر زیبای طالقان هست. ماده اصلی تشکیل دهنده این خورش اصیل و بی نطیر عدس هست.

 

 

  • مواد لازم برای خورش مرجو

    • سیب زمینی ۱ عدد
    • آلو بخارا ۱۰ عدد
    • عدس ۱ پیمانه
    • گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
    • پیاز ۲ عدد
    • رب گوجه فرنگی به میزان لازم
    • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
    • زعفران به میزان لازم
    • آبغوره به میزان لازم

 

 

 

 

 

ایران کوک

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top