امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 12720 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۷:۰۴ |
۰
| 1
ارسال به دوستان
پ

یک مطالعه نشان داده است که استفاده از نصف قاشق چایخوری روغن زیتون در روز می‌تواند خطر حمله قلبی را به یک پنجم کاهش دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون در روز خطر حمله قلبی را یک پنجم کاهش می‌دهد.

محققان دانشگاه هاروارد شرایط بدنی تقریباً ۱۰۰ هزار نفر را طی ۲۴ سال مورد مطالعه قرار دادند؛ آنها دریافتند که مصرف بیشتر روغن زیتون برای سلامتی قلب مفید است.

محققان باور دارند، افراد اگر از رژیم‌های غذایی حاوی اسیدهای چرب تک اشباع نشده (MUFAs) مانند روغن زیتون استفاده کنند، قلبشان سالم‌تر خواهد بود؛ این مواد غذایی با کاهش کلسترول‌ های بد (LDL) بدن از سکته‌ قلبی و مغزی جلوگیری می‌کنند.

 

 

بیماری‌های قلبی و گردش خون باعث ۲۷ درصد از مرگ و میرها در انگلیس می‌شود؛ بنا به گفته بنیاد قلب انگلیس، این تعداد تقریباً ۱۷۰ هزار مرگ و میر در هر سال و به طور متوسط ​​۴۶۰ نفر در روز است.

یک چهارم کلیه مرگ و میرها در آمریکا نیز ناشی از بیماری قلبی سالانه است که منجر به بروز حدود ۶۴۷ هزار مرگ می‌شود.

مارتا گواش فر، نویسنده اصلی این تحقیق گفت: «مطالعات قبلی مصرف زیاد روغن زیتون را با سلامت قلب و عروق بهتر، به ویژه در کشورهای مدیترانه که مصرف روغن زیتون بسیار بیشتر از ایالات متحده است مرتبط کرده است».

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top