امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 32557 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۴ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

روسیه با رونمایی اولین سامانه هوایی چند سطحی جهان که قوی تر از سامانه THAAD آمریکاست، به تهدیدهای جدید پاسخ داد.

به گزارش کرج رسا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، در همایش بین المللی نظامی – فنی “ارتش -۲۰۲۰” که در آخر اوت سال جاری میلادی درحومه مسکو برگزار شد، روسیه برای اولین بار سامانه پدافند هوایی دوربرد S-500 “پرومتئوس” Prometey را به طور رسمی رونمایی کرد. این سامانه در محوطه داخلی در معرض نمایش قرار گرفته بود و تنها سران کشورها و مقام های عالی رتبه وزارتخانه های دفاع توانستند آن را تماشا کنند. یوری بوریسوف، معاون نخست وزیر روسیه در مسائل مجتمع صنعتی – دفاعی، اعلام کرد که روسیه آزمایش های ملی سیستم S-500 را آغاز کرده و برای تولید سریال آن آماده می شود.

 

سامانه S-500
سامانه S-500

 

سامانه S-500 یک سیستم موشکی ضد‌‌هوایی دوربرد است که توسط شرکت آلماز-آنتی تولید شده، این شرکت انواع مختلف سلاح ها را برای دفاع هوایی طراحی و تولید می کند.

مهمترین برتری این سیستم نسبت به سایر سیستم های دفاع هوایی و موشکی، توانایی رهگیری موشک های هایپرسونیک است. این سیستم قادر است با استفاده از موشک های مختلف، اهداف مختلف دشمن را شناسایی و رهگیری کند و حتی در صورت لزوم ماهواره های نظامی دشمن را منهدم کند؛ به این خاطر این سلاح “اولین سیستم پدافند هوایی چند سطحی جهان” نامیده می شود.

این سامانه در مقایسه با سامانه S-400 که بیشتر یک پدافند هوایی است، سامانه S-500 وظیفه دفاع موشکی را بر عهده دارد. وظیفه سامانه S-500 دفاع ضد موشکی است و از نظر ویژگی های خود از همه سامانه های قبلی پیشی گرفته است، از نظر برد پرواز و سرعت رهگیری، S-500 به طور قابل توجهی از سیستم دفاع ضد موشکی THAAD ساخت آمریکا فراتر رفته است.

 

سیستم دفاع ضد موشکی THAAD
سیستم دفاع ضد موشکی THAAD
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top