امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 2240 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

تحقیق جدید نشان می دهد رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل کاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.

به گزارش کرج رسا، محققان دانشگاه بافالو نیویورک آمریکا دریافتند افرادی که عمدتاً دارای رژیم غذایی غربی هستند سه برابر با بروز مشکلات چشمی مرتبط با آن نظیر دژنراسیون ماکولا وابسته به سن روبرو هستند.

«امی میلن» سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: تغذیه برای قوه بینایی بسیار مهم است. افراد می‌دانند که رژیم غذایی بر ریسک قلبی عروقی و ریسک چاقی تأثیر می‌گذارد، اما عموم مردم ممکن است ندانند که رژیم غذایی می‌تواند بر کاهش بینایی نیز تأثیر گذارد.

دژنراسیون ماکولا وابسته به سن زمانی روی می‌دهد که بخشی از چشم موسوم به ماکولا آسیب می بیند.

این مطالعه شامل حدود ۱۳۰۰ نفر بود. اکثر افراد مبتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا نبودند. ۱۱۷ نفر در مراحل ابتدایی این بیماری و ۲۷ نفر در مرحله نهایی آن بودند.

تمامی شرکت کنندگان نظرسنجی‌ای در مورد رژیم غذایی شأن در طول یک مطالعه ۱۸ ساله تکمیل کردند.

محققان دریافتند افرادی که بیشتر رژیم غذایی غربی داشتند بیشتر با احتمال ابتلاء به دژنراسیون ماکولا در مرحله نهایی روبرو بودند. غذاهای مرتبط با افزایش این ریسک عبارتند از گوشت‌های قرمز و فرآوری شده، چربی‌ها نظیر کره و مارگارین، لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده.

به گفته محققان، ایجاد التهاب ناشی از رژیم غذایی پرچرب و فشار وارده بر سلول‌های چشم (فشار اکسایشی) عامل احتمالی افزایش این ریسک است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top