امروز: جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 6 شوال 1446 | 2025-04-04
کد خبر: 48747 |
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۱ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

سایت‌های غیرمجاز قمار به راحتی در داخل کشور فعالیت می‌کنند و به دلیل اینکه گردانندگان این سایت‌ها سود خوبی از این راه به دست می‌آورند، روز به روز تعدادشان بیشتر می‌شود.

رضا قاسم پور مدیر شهیدستان کرج در یادداشتی با عنوان “زنگ های خطر زنگ زده اند” نوشت:

یکی از اولیای مدرسه در حرکتی خیرخواهانه در دو پیام صوتیِ تلگرامی سعی کرده تا غایبانه مدیر را در جریان مشکلاتی که در کمین دانش اموزان کلاس… است بگذارد هر چه سعی کردم از کنار موضوع چراغ خاموش رد شوم نتوانستم خود را راضی به سکوت نمایم چرا که به قول قدما ماه پشت ابرهای کتمان زندانی نخواهد شد.
متاسفانه این مشکلات با شدت و ضعف هایی دامنگیر همه مدارس کشور به ویژه کلانشهرهاست و انکار موضوع پاک کردن صورت مسئله است.

سلام اقای مدیر

“می خواستم بگم که دانش اموز…..کلا امتحاناتش رو با تقلب جواب داده و بدتر از آن اینکه درگیر قمار اینترنتی و پولشویی شده است و این خطر در کمین سایر دانش آموزان تان می باشد نمی توانم معرفی شون کنم لطفا خودتان موضوع را پیگیری کنید و….”

مسئله تقلب در امتحانات موضوعی است که در آزمونهای مجازی به اوج خود رسیده است و متاسفانه امتحانات مشارکتی با همکاری و دلسوزی برخی از خانواده ها در حال تبدیل شدن به عرف رایج و فرهنگ عمومی است بحث در این خصوص را به مجالی دیگر حواله می کنیم.

مسئله قمار اینترنتی موضوعی مغفول برای خانواده های سنتی است و خیلی از پدر مادرها و معلمها اطلاعات نازلی در این خصوص دارند.

سبک زندگی در هزاره سوم با سرعت غیرقابل باوری در حال دگرگونی است و البته کرونا ویروس کاتالیزوری پرقدرت در شتاب دادن به این تغییرات جهشی است.

امروزه بازی ها و سرگرمی های پدرمادران برای فرزندانشان نوستالوژی بیش نیست.

“کودکان و نوجوانان امروز برخلاف دانش آموزان دیروز، زندگی بسیار متفاوتی دارند و این تفاوت به روشنی در نوع و شیوه بازی کردن آن ‌ها دیده می ‌شود. اگر دقت کرده باشید امروز دیگر پسر همسایه، دوست صمیمی کودک ما نیست؛ بلکه پلی ‌استیشن جای این دوست را‌ گرفته و آن ‌ها هر روز به دنبال بازی خشن ‌تر می‌گردند به همین جهت نوجوانان و جوانان امروز یک پایشان در اتاق و پای دیگرش در کافی‌ نت یا گیم‌ نت است.

گیم نت ها که روزانه پذیرای تعداد قابل توجهی از افراد به ویژه جوانان و نوجوانان است، این روزها به پاتوقی برای قمار تبدیل شده است! برای درک بهتر این موضوع کافیست سری به گیم نت ها بزنیم تا ببینیم جوانان و نوجوانان چگونه بر سر بازی رایانه ای شرط های کلان می بندند و سرمایه های خود و والدین را به آسانی خرج می کنند و از سوی دیگر سرمایه گران سنگ زمان را پشت رایانه های گیم نت ها هدر می دهند. بازی هایی مانند “کانتر” و یا “pes” از جمله بازی هایی هستند که به دلیل آن که با استفاده از کارت های شبکه می توان به صورت مشترک استفاده کرد و…”

از قمار مجازی تا پولشویی

“این روز‌ها برای قمار کردن نیازی به حضور در زیرزمین‌ها و برخی قهوه خانه ها نیست، زیرا که این دسته از بازی‌های قمار وارد فضای مجازی شده و افراد زیادی را نیز به خود جذب کرده است.

متاسفانه شیوع این بازی‌ها به حدی رسیده که تبدیل به نوعی اعتیاد در میان جوانان شده است؛ آنهایی که می‌بازند برای برگرداندن مال از دست رفته‌شان پای بازی مجدد می‌نشینند و آنهایی هم که می‌برند، طمع کرده و همچنان بازی را ادامه می‌دهند و احتمالا سر از پولشویی در میاورند.

این در حالی است سایت‌های غیرمجاز قمار به راحتی در داخل کشور فعالیت می‌کنند و به دلیل اینکه گردانندگان این سایت‌ها سود خوبی از این راه به دست می‌آورند، روز به روز تعدادشان بیشتر می‌شود.

دستگیری‌ها، فیلترینگ و پیگیری‌ها هم نتوانسته که با این سایت‌های غیرمجاز مقابله کند. سودهای کلان گرداننده این سایت‌ها و اطلاعاتشان فقط در حد حدس و گمان است، زیرا که نا‌شناس ماندن در فضای مجازی فرصت مناسبی برای ادامه فعالیت‌هایشان فراهم خواهد کرد.”

قمار مجازی چه حکمی دارد؟

بازی‌های قمار در کشورهای پیشرفته در حال گسترش است و جرم محسوب نمی‌شود اما این مسئله در ایران جز موضوعات مجرمانه به حساب می‌آید؛ طبق قانون مجازات اسلامی مواد (۷۰۵ تا ۷۱۱) و ماده ۵۶۴ قانون مدنی، قمار و شرط ‌بندی جرم بوده و دایرکنندگان و شرکت‌کنندگان در این‌گونه مسابقات به استناد به مواد فوق‌الذکر مجرم محسوب می‌شوند.

علاوه بر کسر شدن پول از حساب کاربران این بازی‌های قمار آنلاین به مشکلات دیگری چون اعتیاد، افسردگی، عصبانیت و دوری از خانواده و دوستان اشاره کرد.

متاسفانه این بازی‌ها تمام زندگی بازیکنان را تحت الشعاع قرار می‌دهد تا جایی که حتی افراد از فعالیت‌های دیگرشان باز می‌مانند.

از سوی دیگر ممکن است به واسطه این بازی‌های قمار از حساب بانکی افراد کلاهبرداری شود، زیرا که مسئولان این دسته از سایت‌ها به راحتی به حساب اینترنتی بانکی اعضا دسترسی خواهند داشت.

پرونده قمار مجازی پوشه ای است شکیل،قطور و مفتوح در مدارس ما و البته دستان اموزش و پرورش در مواجهه با آن تقریبا خالیست.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top