امروز: یکشنبه, ۳۰ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 20 رجب 1446 | 2025-01-19
کد خبر: 36751 |
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۲:۱۲ |
751 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

سوپ هویج و زنجبیل یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل پاییز شده‌اند و به دنبال یک غذای گرم و سوپی هستند.

به گزارش کرج رسا، سوپ هویج و زنجبیل یک پیشنهاد برای افرادی است که دچار سرماخوردگی در فصل پاییز شده‌اند و به دنبال یک غذای گرم و سوپی هستند.

مواد لازم برای درست کردن سوپ هویج و زنجبیل

هویج : ۴ عدد

پودر زنجبیل : ۱ قاشق چایخوری

جعفری و پیازچه ساتوری شده به همراه ساقه : ۲ فنجان

پیاز خرد شده : ۱ عدد

روغن زیتون یا روغن کنجد : ۲ قاشق غذاخوری

آب مرغ و یا عصاره مرغ : به میزان لازم

سیب زمینی خرد شده : ۱ عدد

نمک و فلفل : به میزان لازم

 

سوپ هویج و زنجبیل

 

طرز تهیه و دستور پخت سوپ هویج و زنجبیل

۱. ابتدا پیاز، سیب زمینی و هویج‌های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده‌ایم می‌ریزیم و کمی تفت می‌دهیم. سبزی‌های ساتوری شده‌ای را که در مواد لازم داشتیم را اضافه می‌کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می‌کنیم.

۲. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم‌تر شدند به وسیله یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می‌آوریم و داخل ظرف مورد نظر سرو می‌کنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top