امام جمعه ماهدشت گفت: تصمیمهایی گرفته میشود که فرهنگ ایرانی اسلامی را جلوی چشمها ذبح میکند و سینمای خانگی نیز ذبح کننده این فرهنگ است.
به گزارش مهر، حجت الاسلام والمسلمین علی رادمرد در خطبههای نماز جمعه ماهدشت با بیان اینکه در فرهنگ اسلامی، ماه رجب از حرمت و قداست خاصی برخوردار بوده و فرا رسیدن این ماه، نعمت بزرگی است که باید از آن بهره فراوان برد، گفت: تولی و تبرّی، همانند ایمان به خدا و کفر به طاغوت دو بال برای سلوک به سوی کمال و تعالی و ترقی هستند که هیچیک به تنهایی کفایت از دیگری نمیکند و با یکی از آن دو نمیتوان صعود کرد.
وی بیان کرد: دشمن در هر زمانی برای پیشبرد اهداف خود برنامه ریزی میکند و برخی دشمن را دست کم میگیرند و عدهای اصلاً او را دشمن نمیدانند که هم دشمن ندانستن و هم دشمن را دست کم گرفتن خطرناک است و جامعه را آسیب پذیر میکند. راهبرد اصلی امام راحل تکیه و اعتماد به مردم و آوردن آنها به وسط میدان و سپردن پرچم تلاش و مبارزه به آنها است اما آمریکا و رژیم صهیونیستی در نقطه مقابل این راهبرد هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رادمرد عنوان کرد: سیاست کلان دشمنان بیرون کشاندن مردم ایران از صحنه است و امروز هم در نهایت رذالت با روشهای مختلف، این سیاست را پیگیری میکنند. یکی از شگردهای دشمن در راهبرد خروج مردم از صحنه، تلاش برای کوچک شمردن حضور آنها در مناسبتهای مهم است. شگرد دیگر آنها مأیوس کردن مردم و به خصوص جوانان با بزرگ نمایی نکات منفی و سیاه نمایی و کوچک شمردن دستاوردها و موفقیتها یا تبدیل کردن نقاط قوت نظام به نقاط منفی است.
هدف دشمن تقویت اختلافات و جداییها است
وی توضیح داد: به عنوان مثال در جریان مبارزه با فساد وقتی دستگاهها فسادی را علنی و قوه قضائیه با آن برخورد میکند یک نقطه قوه است وگرنه اگر بنای مبارزه با فساد نبود که علنی نمیشد اما دشمن موضوع را به گونه دیگری بیان و تحلیل میکند. یکی از شگردهای دشمنان اختلاف افکنی است، اگر این اختلاف ظرفیت کشوری دارد در همان سطح که بتواند فضای دو قطبی ایجاد میکند و اگر این اختلاف ظرفیت شهری و روستایی دارد و حتی کمتر، از آن اختلاف هم نمیگذرد و در تنور آن اختلاف می دمد.
امام جمعه ماهدشت هدف دشمن را تقویت اختلافات و جداییها دانست و خاطرنشان کرد: وقتی راهبرد دشمن تضعیف شد، مردم در همه صحنهها مانند انتخابات پرشور وارد میشوند، به همین دلیل مقام معظم رهبری نگاهشان را از تنها دستگاهها و نهادها برداشتند و متوجه فرد فرد جامعه کردند. همه وظیفه دارند نسبت به انتخابات توجه و حضور حداکثری را تشویق و تبیین کنند زیرا دشمن با تمام توان برای بی رونق کردن انتخابات آمده تا راهبرد امام (ره) را زمین بزند که البته کور خوانده است.
حجت الاسلام رادمرد تصریح کرد: صهیونیستها در حالی دم از اخلاق و عدالت و حقوق بشر میزنند که ۹۷ روز است مردم غیرنظامی را در غزه بمباران میکنند، بیش از ۲۳ هزار نفر از جمله بیش از ۱۰ هزار کودک و هفت هزار زن را به خاک و خون کشیده و بیش از هشت هزار نفر هم مفقود شدهاند. اشغال گران دهها هزار خانه را تخریب و نزدیک به دو میلیون نفر را آواره و بیسرپناه کردند و این باریکه را از هر جهت محاصره کرده و هر روز جنایت تازهای را در حق مردم آن مرتکب میشوند.
فرهنگ را جلوی پای سیاست بازیها ذبح نکنید
امام جمعه ماهدشت با اشاره به سینمای خانگی و وضعیت فرهنگی که مسؤولان آن را دنبال میکنند، اظهار کرد: با این رفتارها و اعمال و تصمیمهایی که گرفتند و میگیرند، اساساً فرهنگ را جلوی پای سیاست بازیها ذبح میکنند، با اهداف واهی، خود ساخته تصمیمهایی میگیرند که فرهنگ ایرانی اسلامی را جلوی چشمها ذبح میکند و صدایی از جایی بلند نمیشود؛ سینمای خانگی یکی از همین مسائل و ذبح کننده فرهنگ ایرانی اسلامی است.
وی اضافه کرد: آقایان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس صدا و سیما، اعضای ساترا (سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر)، آقایان مجلس شورای اسلامی و دولت و قوه قضائیه و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگران واقعاً مشغول چه کاری هستید؟ صدا و سیما در پخش فیلم و سریالها و حتی تبلیغات بازرگانی یک قانون دارد و پلتفرمهای سینما خانگی ۱۸۰ درجه خلاف آن؛ با یک بام و دو هوا که نمیشود فرهنگ را مدیریت کرد.
امام جمعه ماهدشت خطاب به متولیان امر متذکر شد: اگر طرح و ایده و برنامه ندارید، چرا کپی کننده محتواهای خارجی و غربی هستید؟ بررسی کردهاید که فیلم و سریالهای پر از خشونت سینمای خانگی در مسیر تقویت بزهکاریهای جوانان مؤثر بوده است؟ چه توجیههایی را میآورید و با هزینه این مملکت و دستورالعملهای خودتان ریشه فرهنگ ایرانی اسلامی را می زنید؟
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.