همزمان با تداوم نگرانی در جهان از گشف گونه جدید کرونا در انگلیس در آستانه سال نو میلادی، کشورهای سراسر جهان در حال اتخاذ ممنوعیتهای مرزی و هوایی بیشتر با انگلیس هستند که میتواند مشکلات جدیتری را هم برای این کشور و هم سایر کشورهای جهان به وجود بیاورد.
به گزارش کرج رسا به نقل از خبرگزاری رویترز، پس از کشف گونه جدید ویروس کرونا در انگلیس، کشورهای جهان علاوه بر ممنوعیت پروازها از انگلیس و بالعکس، تدابیر جدیدی را برای بستن مرزهایشان نیز اتخاذ کرده اند.
بسته شدن مرزها می تواند چالش هایی همچون چشم انداز کمبود مواد غذایی در انگلیس ایجاد کند.
هند، پاکستان، لهستان، اسپانیا، سوئیس، سوئد، روسیه، اردن و هنگ کنگ نیز به دنبال یکسری کشورها که قبلا محدودیت های سفر از انگلیس و بالعکس را اعمال کرده بودند، روز گذشته تدابیر محدودکننده جدیدی را در این راستا اعمال کردند. عربستان، کویت و اردن نیز مرزهایشان را به طور کامل بستند.
پیش از این کشورهایی همچون فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، اتریش، ایرلند، بلژیک و کانادا بلافاصله تدابیر جدیدی با هدف جلوگیری از انتقال گونه جدید کرونا در انگلیس به این کشورها اتخاذ کردند.
فرانسه در حالی مرزهایش را به سوی ورود افراد و کامیون ها از انگلیس بست که این مرز یکی از مهمترین شاهراههای تجاری در اروپا محسوب می شود.
کامیون ها در بزرگراه منتهی به بندر ” داوور”( نزدیکترین بندر انگلیس به فرانسه) به دلیل این محدودیت ها در صف های طولانی منتظر و بلاتکلیف هستند. این وضعیت کامیونداران را در استانه سال نو میلادی نگران و خشمگین کرده است.
کشف گونه جدید ویروس کرونا در انگلیس همچنان جامعه جهانی را نسبت به چشم انداز کرونا در دنیا بیش از پیش نگران کرده است.
اندرو کومو فرماندار نیویورک از دولت واشنگتن خواست تا اقداماتی را برای جلوگیری از ورود این گونه جدید کرونا به خاک آمریکا در دستورکار خود قرار دهد. برخی مسئولان آمریکایی نگرانند ورود این گونه جدید کرونا به آمریکا، وضعیت کرونایی این کشور را که بیشترین موارد ابتلا و مرگ و میر در جهان را دارد، وخیم تر کند.
این در حالی است که “برت گیرویر” مشاور وزیر بهداشت آمریکا تصریح کرد که هنوز تصمیمی در رابطه با اعمال محدودیت های سفری از انگلیس اتخاذ نشده است.
در این میان مقامات اروپایی طی ویدئوکنفرانسی اقداماتشان را برای مقابله با این گونه جدید کرونا هماهنگ کردند.
پاتریک والانس مشاور ارشد علمی دولت انگلیس نیز گفت که احتمالا محدودیت های شدیدتری در زندگی روزمره در این کشور در راه است.
وزیر بهداشت انگلیس نیز روز گذشته اعلام کرد که شیوع گونه جدید ویروس کرونا از کنترل خارج شده است. «مت هنکاک» در گفت وگو با شبکه خبری اسکای تصریح کرد که مردم باید مانند کسی رفتار کنند که به این ویروس مبتلا شده اند؛ «چون فقط از این طریق میتوان مانع شیوع آن شد».
وی پیشبینی کرد که محدودیتهای جدید، ممکن است ماهها ادامه پیدا کند و افزود: تا زمانی که واکسن کرونا بین تمام مردم توزیع نشود، گونه جدید ویروس کرونا یک چالش عمده به شمار می رود.
اعمال محدودیت ها در میان کشورهای اروپایی می تواند موجب کمبود مواد غذایی در انگلیس شود. برخی کارشناسان معتقدند که اگر فعالیتهای ترانزیتی مجددا در روزهای آتی از سر گرفته نشود، کمبود مواد غذایی در انگلیس طی روزهای آینده احساس خواهد شد.
مواجهه انگلیس با چالش گونه جدید ویروس کرونا، شرایط را برای دولت بوریس جانسون همزمان با مواجههاش با مسئله برگزیت، پیچیده کرده است. مذاکرات در مورد توافق تجاری برگزیت روز گذشته نیز ادامه داشت اما نخست وزیر انگلیس اعلام کرد همچنان مشکلاتی وجود درد و شرایط تغییری نکرده است.
چالش دیگر به دنبال کشف گونه جدید کرونا در انگلیس این بوده که گزارش هایی از شناسایی این گونه جدید در کشورهای دیگر از جمله دانمارک، ایتالیا و هلند منتشر شده است.
در بحبوحه روند صعودی شمار مبتلایان و جانباختگان بیماری کووید-۱۹ در قاره سبز، احوال این روزهای اروپا، آشفته بازاری از انتقاد شهروندان از سیاستهای دولتها در مقابله با بیماری همهگیر، تردید افکار عمومی از ایمنی واکسنها و تجمعات پراکنده معترضان به شرایط کروناییِ تحمیل شده است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.