امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 67640 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳ |
312 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

اسنک مرغ غذایی خوش خوراک و لقمه ای است می‌توانید به عنوان یک غذای سالم آن را برای روز پرکار نیز آماده کنید.

به گزارش کرج رسا، اسنک مرغ از جمله غذاهای جذاب است که می‌توانید آن را با ادویه و افزودنی‌های مختلف از جمله قارچ و پنیر آن را به غذایی مطلوب طبع همه تبدیل کنید. با توجه به این که اسنک مرغ غذایی خوش خوراک و لقمه‌ ای است به راحتی می‌توانید به عنوان یک غذای سالم آن را برای روز پرکار نیز آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ

فیله مرغ: ۴ عدد
قارچ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد درشت
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
نان تست: ۱۲ عدد
پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی

 

طرز تهیه و دستور پخت اسنک مرغ

۱. ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می‌کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه مناسب تفت می‌دهیم تا سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و تفت دادن را ادامه می‌دهیم تا پیاز و ادویه‌ها ترکیب شوند.

۲. در این مرحله فیله‌های مرغ را به صورت نگینی خرد و به تابه اضافه می‌کنیم. حالا فیله‌ها را در حدی که تغییر رنگ دهند تفت می‌دهیم. در ادامه قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم.

۳. تفت دادن مواد را ادامه می‌دهیم تا قارچ‌ها آب بیندازند و آب اضافی‌شان به طور کامل تبخیر شود. در آخر مقداری نمک و ادویه به مواد اضافه می‌کنیم و تابه را کنار می‌گذاریم. حالا خشکی‌های اطراف نان‌های تست را با یک کارد تیز برش می‌زنیم.

 

 

۴. روی هر نان تست مقداری از مایه مرغ می‌ریزیم، سپس مقداری پنیر روی مایه مرغ می‌ریزیم و در آخر یک نان تست دیگر روی مایه مرغ و پنیر پیتزا قرار می‌دهیم و با کف دست کمی فشار می‌دهیم تا نان‌ها به هم بچسبند.

۵. یکی از نکاتی مهمی که هنگام درست کردن اسنک باید توجه داشته باشیم این است که حتما مواد را در مرکز نان تست بریزیم و حداقل از کناره‌های نان تست یک سانتیمتر فاصله داشته باشد تا زمان پخت بیرون نریزد.

۶. حالا نان تست کامل را داخل ساندویچ‌ساز قرار می‌دهیم و در ساندویچ‌ساز را می‌بندیم تا اسنک‌ها آماده شود. در آخر اسنک‌های آماده شده را از وسط از هم جدا می‌کنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top