امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 31952 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱:۵۸ |
736 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

ممکن است برای همه ما تا به حال پیش آمده باشد که به هر دلیلی حوصله غذا درست کردن نداشته باشیم، اما در عین حال بخواهیم غذایی را آماده کنیم. اینجور مواقع معمولا املت یا سیب زمینی و تخم مرغ آب پز یا نیمرو به ذهنمان می‌رسد، اما امروز می‌خواهیم یک غذای خوشمزه و آسان را معرفی کنیم که خیلی سریع آماده می‌شود.

به گزارش کرج رسا، مواد اولیه این غذا معمولا در همه خانه‌ها هست اگر هم نداشته باشید می‌توانید جایگزین کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه باگت شکم‌پر آشنا شوید.

مواد اولیه برای تهیه باگت شکم پر

گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم

پیاز رنده‌شده ۱ عدد

سیب زمینی متوسط نگینی خردشده ۲ عدد

فلفل دلمه‌ای ۱/۲ عدد

قارچ ۱۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

پنیر پیتزا به میزان لازم

نمک به میزان لازم

نان باگت به تعداد لازم

 

 

طرز تهیه باگت شکم پر

۱- داخل تابه‌ای ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد گوشت چرخ‌شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و پیاز رنده‌شده را اضافه کنید.

حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید بعد ۲ قاشق غذاخوری ربی که از قبل آن را تفت داده‌اید را اضافه کنید.

بعضی وقتی پیاز را رنده می‌کنند کاملاً آب آن را می‌گیرند و اصطلاحاً فقط تفاله‌های پیاز را به گوشت اضافه می‌کنند، اما بعد از پخت با این مشکل مواجه می‌شوند که گوشت بوی زهم می‌دهد؛ بنابراین نباید آب پیاز را کامل بگیرید بلکه وقتی پیاز را رنده کردید چند دقیقه آن را کنار بگذارید آبی که از پیاز جدا می‌شود را بگیرید و بقیه پیاز را به گوشت اضافه کنید اصلا نیازی به فشار دادن پیاز و گرفتن تمام آب آن نیست.

 

 

۲- سیب زمینی‌ها را سرخ کنید سپس قارچ‌ها را هم تمیز بشویید و خرد کنید.

داخل تابه مورد نظر کمی روغن یا کره بریزید با حرارت بالا تفت دهید تا قارچ‌ها آب نیندازند سپس قارچ، گوشت و سیب‌زمینی را با هم مخلوط کنید. بعد هم فلفل دلمه‌ای نگینی خردشده را به آن اضافه کنید.

۲ دقیقه تفت دهید در نهایت آویشن را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

۳- روی نان‌های باگت را برش بزنید داخل آن‌ها را خالی کنید کمی پنیر پیتزا داخل نان‌ها بریزید.

سپس داخل نان‌ها را با موادی که از قبل تهیه کرده‌اید پر کنید. لابه‌لای مواد هم کمی پنیر پیتزا بریزید. در نهایت روی مواد را با پنیر کاملا پوشش دهید.

نان‌ها را روی سینی فر قرار دهید. فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. سینی را به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

می‌توانید گریل فر را در ۵ دقیقه آخر روشن کنید تا پنیر برشته‌تر شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top