امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 30867 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹ |
1342 بازدید
۰
| 12
ارسال به دوستان
پ

این ته چین هم ظاهر زیبایی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه خوارها. این غذا با مواد اولیه ی کم هزینه تهیه می‌شود.

به گزارش کرج رسا، در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” را در نظر گرفته ایم.

 

ته چین بادمجان و گوجه

 

مواد لازم ته چین بادمجان وگوجه

پلوپز برنج

۱پیمانه

زعفران

به اندازه کافی

تخم مرغ

۱ عدد

ماست

۴ ق غ

گوشت مرغ یا گوسفند

۱۰۰ گرم به دلخواه

بادمجان

یک عدد متوسط

گوجه

۱ عدد

نمک فلفل دارچین

به اندازه کافی

 

ته چین بادمجان و گوجه

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

ابتدا گوشت مرغ یا گوسفند رو با پیاز می پزیم و وقتی پخت ریش ریش می کنیم.

رنج رو نیم پز و آبکش می کنیم مثل برنج آبکش که درست می کنیم.

ماست و زعفران و تخم مرغ و نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم.

برنج آبکش شده رو با مخلوط ماست و تخم مرغ ترکیب می کنیم.

بادمجان و گوجه رو سرخ می کنیم و نمک می زنیم که طعم دار بشه.

بعد کف قابلمه یا قالب رو چرب می کنیم و یک لایه دو سه سانتی از برنج رو می ریزیم و فشرده می کنیم.

روش کمی گوشت می چینیم. حالا هم می تونیم روی گوشت برنج بدیم بعد گوجه و دوباره برنج و بعد بادمجان بذاریم هم میتونیم همه ی مواد رو با هم لای برنج بذاریم.

گوشت و بادمجان و گوجه رو همه با هم وسط گذاشتم و حتما دارچین بپاشید چون خیلی معطر میشه.

بعد داخل فر می ذاریم یا روی حرارت متوسط دم می ذاریم.

بعد تقریبا یک‌ساعت آماده است. بر میگردونم داخل ظرف مناسب و میل می کنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top