جوجه چینی هرچند غذای سنگینی است اما طعم آن آنقدر جذاب است که هر چند وقت یک بار باید درستش کنیم.
جوجه چینی را معمولا در رستورانها و آن هم نه در همه رستورانها بلکه یک جای مطمئن و خاص میخوریم؛ چرا که هم غذای چربی است هم روند پخت آن به شکلی است که باید به آشپزش اطمینان کامل داشته باشیم.
مواد لازم برای تهیه جوجه چینی
پیاز: ۱ عدد
شیر: ½ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: ۱ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
آرد گندم: به اندازه کافی
روغن مایع: به اندازه کافی
ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت جوجه چینی
۱. ابتدا در قابلمهای شیر را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه میکنیم. سپس زرده تخم مرغها را از سفیده آنها جدا میکنیم و در کاسهای جداگانه میریزیم و سفیدهها را با همزن خوب میزنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمیگردانیم سفیده از آن بیرون نریزید. بعد زردهها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط میکنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه میکنیم
۲. بکینگ پودر را نیز روی مایه میریزیم و مواد را مخلوط میکنیم و آرد گندم را کم کم اضافه میکنیم تا در مایه گلوله نشود. بهحدی آرد گندم میریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد. در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شدهمان اضافه میکنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سینههای مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و از گوشت مرغ رشتههایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش میدهیم.
۳. سپس رشتههای برش داده شده سینه مرغ را در کاسهای بزرگ قرار میدهیم و پیاز را پوست میگیریم، آبکش میکنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد میکنیم و روی سینه مرغها میریزیم و بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ میریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن میریزیم و با دست مواد را به سینه مرغها آغشته میکنیم.
۴. روی کاسه سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. سس را از یخچال بیرون میآوریم و ترجیحا در تابهای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی میریزیم که مرغهای برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را میگذاریم تا به مرور زمان داغ شود. سپس برش مرغها را دانه دانه بر میداریم و در سس قرار میدهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار میدهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینیهای سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون میآوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار میدهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- جوجه چینی
- روش تهیه جوجه چینی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
برخورد اتوبوس و پژو آردی در اتوبان کرج – تهران با فوتی همراه بود + عکس
-
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
بازداشتگاه موقت در همه حوزههای قضایی استان البرز ایجاد میشود
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ از رشد بودجه تا گامهای بلند در هوشمندسازی
-
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
افتتاح پروژه عمرانی جدید با تأکید بر نقش امنیت و توسعه زیرساختهای اجتماعی
-
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
پروژه های عمرانی مشکین دشت یکی پس از دیگری به بهره برداری میرسند
-
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
مشکین دشت در مسیر توسعه؛ بهره برداری از دو پروژه جدید عمرانی
-
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی از امروز واریز میشود +جزئیات
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز با ارقام جدید
-
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
هشدار آتش نشانی کرج؛ رودخانه های کم عمق، قاتلان خاموش تابستانی اند
-
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
ورودی شهرستان نظرآباد نیازمند رسیدگی و توسعه زیرساختهای خدماتی است
-
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
آسمانی شدن یک نفر از کارکنان انتظامی کرج در حادثه آزادراه کرج – قزوین
-
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
پیشرفت چشمگیر پروژه تکمیل ورزشگاه ۶ هزار نفری انقلاب کرج
-
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
پیروزی قاطع فلسطین برابر سریلانکا در چهارمین روز رقابتهای بیسبال غرب آسیا
-
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
ضرورت هماهنگی نظام بانکی با رشد جمعیتی و ظرفیت های اقتصادی البرز
-
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
بانک ها باید به بازوی توانمند توسعه اجتماعی و اقتصادی محلات تبدیل شوند
-
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
بارزانی: هربار به ایران میآیم دوست دارم عظیمیه کرج را ببینم
-
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
افزایش حقوق و اعمال متناسب سازی بازنشستگان تامین اجتماعی
-
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
ویدئو؛ خرس مادر و ۳ توله اش در ارتفاعات جاده چالوس
-
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
رویداد «تا کرانه البرز» فرصتی برای کشف ظرفیت ها و حمایت از کشاورزی است
-
جاده کرج – چالوس همچنان بسته است / مسافران اصرار به سفر نکنند
جاده کرج – چالوس همچنان بسته است / مسافران اصرار به سفر نکنند
-
الزام اخذ گواهینامه مهارت برای صنوف خدماتی در البرز
الزام اخذ گواهینامه مهارت برای صنوف خدماتی در البرز
-
بهسازی استادیوم بیسبال کرج ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه داشت
بهسازی استادیوم بیسبال کرج ۱۲۰ میلیارد ریال هزینه داشت
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.