امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 50119 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۶:۲۲ |
765 بازدید
۰
| 9
ارسال به دوستان
پ

درست کردن خامه برای تزئین انواع کیک و شیرینی فوت و فن‌هایی دارد که موجب شده بیشتر اوقات ترجیح دهیم آن را از قنادی تهیه کنیم یا کیک و شیرینی را حاضر و آماده بخریم؛ اما در شرایط فعلی به‌راحتی می‌توانیم این خامه را در خانه درست کنیم.

به گزارش کرج رسا، درست کردن خامه قنادی اگر فوت و فن‌ های آن را بلد باشید، کار سختی نیست و می‌توانید خودتان آن را برای تزئیین انواع کیک و شیرینی آماده کنید.

مواد لازم

خامه پرچرب: ۲۵۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

اسانس یا وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت

۱. ظرفی که می‌خواهید خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل نیم‌ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود.

۲. سپس خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده، به‌خوبی با هم مخلوط کنید. به مقداری مخلوط را هم بزنید که رد همزن روی خامه باقی بماند و هنگام وارونه کردن ظرف خامه از آن بیرون نریزد. با همین دو مرحله و در کمتر از نیم ساعت خامه کیک شما آماده است.

۳. در مرحله پایانی هم اسانس مورد نظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و به شکل دورانی هم بزنید.

۴. اگر همزن برقی هم ندارید در مرحله دوم که خامه و شکر را با همزن دستی مخلوط کردید، به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید و دوباره هم بزنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این روند را دو تا سه بار تکرار کنید تا خامه سفت شود.

 

 

فوت و فن‌ ها

با توجه به ذائقه و سلیقه‌ تان می‌توانید از رنگ خوراکی یا شکلات برای خامه استفاده کنید تا سفیدرنگ نباشد.

توجه داشته باشد که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می‌شود پس از اول ظرفی بزرگ را انتخاب کنید.

حتماً از خامه پرچرب استفاده کنید.

حتما قبل از هم زدن خامه آب آن را خالی کنید.

اگر می‌خواهید خامه را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید بهتر است ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حفظ کند.

بعد از اینکه خامه کیک فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top