امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 45894 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۰۸ |
581 بازدید
۰
| 3
ارسال به دوستان
پ

خورش فسنجان مثل قیمه نثار، باقالی پلو و مرصع پلو از غذاهای مجلسی به حساب می‌آید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خورش فسنجان جا افتاده و عالی با مرغ را به شما آموزش دهیم.

به گزارش کرج رسا، خورش فسنجان یکی دیگر از خورش‌های اصیل و شکیل ایرانی است که به قول معروف طرفداران دوآتیشه بسیاری دارد. این خورش در نقاط مختلف کشور به صورت ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود. خورش فسنجان مثل قیمه‌نثار، باقالی‌پلو و مرصع‌پلو از غذاهای مجلسی به حساب می‌آید. با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک خورش فسنجان جا افتاده و عالی با مرغ را به شما آموزش دهیم.

 

خورش فسنجان

 

مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان

مرغ؛ یک عدد

مغز گردو؛ ۷۵۰ گرم

پیاز؛ سه عدد

رب انار؛ ۵ قاشق غذاخوری

شکر؛ ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

► مرحله اول

خورش فسنجان نیز مانند خورش قیمه و قورمه‌سبزی یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین نوع خورش ایرانی است که به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برای مثال طرز تهیه خورش فسنجان با انار دستورالعمل دیگری از این غذاست که پیش از این به شما آموزش داده‌ایم؛ اما این‌بار قصد داریم تا شما را با یک روش دیگر از پخت فسنجان آشنا کنیم.

برای تهیه خورش فسنجان ملس و جا افتاده با مرغ ابتدا باید تکه‌های مرغ را به مقداری نمک، فلفل و زعفران دم‌کرده آغشته کنید و با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید.

► مرحله دوم

سپس پیازها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آنها را با مقداری روغن تفت دهید و مقداری زردچوبه اضافه کنید.

► مرحله سوم

گردوها را چرخ کنید و بعد از این‌که پیازها کمی طلایی و نرم شد، به قابلمه اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه رب انار را اضافه کنید و مجددا تفت دهید. شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید.

► مرحله چهارم

مرغ‌ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کنید و چند لیوان آب را روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجان شیرین هستید، دو قاشق غذاخوری شکر را اضافه کنید. اگر می‌خواهید طعم خورش شما ملس باشد کافی است یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید.

► مرحله پنجم

هر از چند گاهی خورش را هم بزنید و منتظر بمانید تا به مدت سه تا چهار ساعت خورش خوب جا افتاده و روغن بیندازد. خورش فسنجان جا افتاده و مجلسی شما بعد از این زمان آماده است. نوش جان.

 

خورش فسنجان

 

نکات پخت فسنجان جا افتاده و مجلسی

۱- پخت فسنجان حدود پنج تا شش ساعت طول می‌کشد، تا خورش کاملا جا افتاده و روغن بیندازد؛ بنابراین صبور باشید و اجازه دهید تا خورش آرام‌آرام جا بیفتد.

۲- به‌هیچ‌وجه مرغ‌ها را زود به خورش اضافه نکنید؛ چون ممکن است تا زمان جا افتادن خورش، مرغ‌ها وا بروند و له شوند.

۳- هر از چند گاهی خورش را بچشید و به میزان ذائقه‌تان انداره رب انار را چک کنید.

۴- بهتر است گردوها را چرخ کنید تا بیشتر روغن بیندازند.

۵- با اضافه کردن شکر، رنگ خورش مقداری تیره‌تر می‌شود.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top