یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی خورش کرفس است که اگر به شیوه درست پخته شود حتما طرفداران زیادی خواهد داشت. اگر شما هم از جمله کسانی هستید که به خورش کرفس علاقه ندارید، حتما این دستور پخت را امتحان کنید تا شما هم به جمع طرفداران این خورش بپیوندید.
به گزارش کرج رسا، کسانی که خورش کرفس را دوست ندارند خود را از طعمی محروم کردهاند که قابل جایگزین با هیچ طعم دیگری نیست، اغلب به این خاطر از خورش کرفس خوششان نمیآید چون قورمهسبزی را ترجیح میدهند. حالا در ادامه برایتان روش پخت کرفس را به سبکی متفاوت آورده شده که اصلا شبیه به قورمهسبزی نیست و ظاهری کاملا متفاوت با تصویر ذهنی شما از خورش کرفس دارد البته حتی طعم آن خوشمزهتر از خورشهای معمولی است، طوری که شما از خوردن آن سیر نمیشوید.
-
مواد لازم
کرفس: نیمکیلو
گوشت گوسفندی (قطعات درشت): ۴۰۰ گرم ( با مرغ هم میتوان پخت)
پیاز: ۲ عدد متوسط
ادویه لیمو: نصف قاشق چاییخوری
زردچوبه: نصف قاشق چایی خوری
زعفران: به مقدار دلخواه
ادویه کاری: نصف قاشق چاییخوری
نمک به مقدار دلخواه
-
طرز تهیه و دستور پخت
۱. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با روغن ۱۰ دقیقه تفت دهید.
۲. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم بگذارید آب بیندازد و تا ۳۰ دقیقه تفت دهید.
۳. حالا زردچوبه، زعفران، ادویه لیمو و ادویه کاری ( بدون نمک) را به آن اضافه کنید و تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.
۴. در آخر نصف لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا با شعله کم بپزد.
۵. اگر تا زمانی که گوشت نپخته بود آب آن تمام شد نصف لیوان دیگر به آن آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. (این خورش آب زیادی ندارد به جز شیره گوشت)
۶. هنگامی که گوشت پخت، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر با نمک بپزد. (نمک باعث دیر پز شدن گوشت قرمز میشود)
۷. کرفسها را شسته و پنج سانتی آنها را برش دهید.
۸. مانند خلال هویج آنها را خلال ریز کنید و در روغن با شعله ملایم سرخ کنید تا که جایی شکل ظاهری خود را از دست ندهند.
۹. در یک بشقاب خورشخوری، گوشت و کرفس را در کنارش (به صورت مجزا و مرتب) سرو کنید و کمی از آب شیره گوشت به آن اضافه کنید.
-
فوت کوزهگری خورش کرفس
فوت کوزهگری اول: برگهای ریز و سبز روشن کرفس را میتوانید باهاش خرد کنید و بپزید اما از برگهای درشت و تیره تر استفاده نکنید و فقط ساقه آن را خرد کنید.
فوت کوزهگری دوم: معمولا از آبغوره برای ترشی خورش کرفس استفاده میشود اما تمبر هندی هم طعم خیلی خوشمزهای به غذا میدهد.
فوت کوزهگری سوم: حواستان باشد که ساقههای نعنا را خرد نکنید.
فوت کوزهگری چهارم: اگر فرصت کمی برای پختن خورش دارید، میتوانید آن را به مدت یک ساعت توی زودپز بپزید.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- خورش کرفس
- خورشت کرفس
- کرفس
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
ممنوعه های قهوه/ اگر دارو مصرف می کنید، بخوانید + اسامی داروها
ممنوعه های قهوه/ اگر دارو مصرف می کنید، بخوانید + اسامی داروها
-
لغو مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری ها
لغو مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری ها
-
جلسه هماهنگی سرمایه گذاری در استان البرز با حضور شیرین زاد
جلسه هماهنگی سرمایه گذاری در استان البرز با حضور شیرین زاد
-
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
-
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
-
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
-
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
-
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
-
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
-
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
-
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
-
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
-
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
-
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.