امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03
کد خبر: 31225 |
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۲:۵۲ |
1247 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی خورش کرفس است که اگر به شیوه‌ درست پخته شود حتما طرفداران زیادی خواهد داشت. اگر شما هم از جمله کسانی هستید که به خورش کرفس علاقه ندارید، حتما این دستور پخت را امتحان کنید تا شما هم به جمع طرفداران این خورش بپیوندید.

به گزارش کرج رسا، کسانی که خورش کرفس را دوست ندارند خود را از طعمی محروم کرده‌اند که قابل جایگزین با هیچ طعم‌ دیگری نیست، اغلب به این خاطر از خورش کرفس خوششان نمی‌آید چون قورمه‌سبزی را ترجیح می‌دهند. حالا در ادامه برایتان روش پخت کرفس را به سبکی متفاوت آورده شده که اصلا شبیه به قورمه‌سبزی نیست و ظاهری کاملا متفاوت با تصویر ذهنی شما از خورش کرفس دارد البته حتی طعم آن خوشمزه‌تر از خورش‌های معمولی است، طوری که شما از خوردن آن سیر نمی‌شوید.

  • مواد لازم

کرفس: نیم‌کیلو
گوشت گوسفندی (قطعات درشت): ۴۰۰ گرم ( با مرغ هم می‌توان پخت)
پیاز: ۲ عدد متوسط
ادویه لیمو: نصف قاشق چایی‌خوری
زردچوبه: نصف قاشق چایی خوری
زعفران: به مقدار دلخواه
ادویه کاری: نصف قاشق چایی‌خوری
نمک به مقدار دلخواه

 

خورشت کرفس

 

  • طرز تهیه و دستور پخت

۱. ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با روغن ۱۰ دقیقه تفت دهید.

۲. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و با شعله ملایم بگذارید آب بیندازد و تا ۳۰ دقیقه تفت دهید.

۳. حالا زردچوبه‌، زعفران، ادویه لیمو و ادویه کاری ( بدون نمک) را به آن اضافه کنید و تا ۱۵ دقیقه تفت دهید.

۴. در آخر نصف لیوان آب در قابلمه بریزید و در آن را بگذارید تا با شعله‌ کم بپزد.

۵. اگر تا زمانی که گوشت نپخته بود آب آن تمام شد نصف لیوان دیگر به آن آب اضافه کنید تا گوشت بپزد. (این خورش آب زیادی ندارد به جز شیره‌ گوشت)

۶. هنگامی که گوشت پخت، نمک را به آن اضافه کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر با نمک بپزد. (نمک باعث دیر پز شدن گوشت قرمز می‌شود)

۷. کرفس‌ها را شسته و پنج سانتی آنها را برش دهید.

۸. مانند خلال هویج آنها را خلال ریز کنید و در روغن با شعله‌ ملایم سرخ کنید تا که جایی شکل ظاهری خود را از دست ندهند.

۹. در یک بشقاب خورش‌خوری، گوشت و کرفس را در کنارش (به صورت مجزا و مرتب) سرو کنید و کمی از آب شیره گوشت به آن اضافه کنید.

  • فوت کوزه‌گری خورش کرفس

فوت کوزه‌گری اول: برگ‌های ریز و سبز روشن کرفس را می‌توانید باهاش خرد کنید و بپزید اما از برگ‌های درشت و تیره تر استفاده نکنید و فقط ساقه آن را خرد کنید.

فوت کوزه‌گری دوم: معمولا از آبغوره برای ترشی خورش کرفس استفاده می‌شود اما تمبر هندی هم طعم خیلی خوشمزه‌ای به غذا می‌دهد.

فوت کوزه‌گری سوم: حواستان باشد که ساقه‌های نعنا را خرد نکنید.

فوت کوزه‌گری چهارم: اگر فرصت کمی برای پختن خورش دارید، می‌توانید آن را به مدت یک ساعت توی زودپز بپزید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top