امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 30507 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۳۵ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

آیس کافی نوشیدنی خوشمزه و خنکی است که برای روزهای گرم تابستان انتخاب بسیار ایده آلی است. در عین حال اگر آن را با تکه های موز یخ زده درست کنید و در شکلات بغلطانید، می‌توانید دسری داشته باشید که هرگز طعم عالی آن را فراموش نخواهید کرد.

به گزارش کرج رسا، آماده کردن آیس‌کافی شاید کار سختی به نظر نیاید و یک نوشیدنی معمولی باشد، اما اگر بخواهید آن را تبدیل به یک دسر عالی کنید، کافی است دستور تهیه آن را در ادامه بخوانید و ببینید.

مواد لازم: 

۴ عدد موز

یک‌دوم قاشق چایخوری پودر نسکافه

یک‌دوم فنجان شیر

۸۵ گرم شکلات تلخ

یک‌دوم قاشق چایخوری روغن نارگیل (اختیاری)

 

 

طرز تهیه:

۱- موزها را قطعه‌قطعه کنید و به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید بماند.

۲- موزها را از فریزر بردارید و در مخلوط‌کن بریزید. شیر و پودر نسکافه را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

۳- سپس آن را در ظرف مناسب بریزیر و دوباره به مدت یکی دو ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.

۴- ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و دسر را به قطعات ۲ در ۲ سانتی‌متر ببرید.

۵- شکلات تلخ را به همراه روغن نارگیل در مایکروفر قرار دهید تا نرم شود.

۶- قطعات دسر را در شکلات آب‌شده بغلطانید و در ظرف مناسب بچینید.

۷- پس از اتمام کار دوباره آن را در فریزر بگذارید تا شکلات‌ها سفت شوند.

۵ دقیقه قبل از مصرف آنها را از فریزر دربیاورید و نوش جان کنید.

نکته: این دسر را می‌توانید برای ۳ ماه در فریزر نگه دارید.

در ویدئوی زیر طرز تهیه این دسر خوشمزه را ببینید.

 

 

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top