امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 68312 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

بهار نارنج تشنج‌ ها و حملات قلبی را کنترل می‌کند و به تقویت معده و رفع اضطراب و استرس و تپش نامنظم قلب کمک می‌کند. در ادامه با طرز تهیه دمنوش بهار نارنج آشنا می‌شوید.

به گزارش کرج رسا، نارنج گیاهی است درختی به ارتفاع حداکثر ۵ متر که شکوفه‌های آن را بهارنارنج می‌نامند. این درخت حالت همیشه سبز دارد. بهارنارنج در حالت تازه، دارای بوی عطر و طعمی پسندیده است که پس از خشک شدن بوی آن ضعیف می‌شود. بهارنارنج، سفیدرنگ است و دارای پنج کاسبرگ، پنج گلبرگ گوشتی و بیست پرچم است.

برای مصرف دارویی، بهارنارنج را به حالت غنچه ناشکفته هنگام صبح پس از آنکه ذرات شبنم خشک شد از درخت می‌چینند و سپس به سرعت در تاریکی خشک می‌کنند.

خواص دارویی دمنوش بهارنارنج

تأثیر بر روی دستگاه عصبی

دمنوش بهارنارنج به عنوان ضدتشنج در بیماری‌های عصبی مانند هیستری و ضعف اعصاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دارای اثر خواب‌آور است.

سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می‌دهد.

دمنوش بهارنارنج تشویش و اضطراب را از بین می‌برد.

برای کنترل تشنج‌ها مفید است.

بهارنارنج نشاط‌آور است.

تأثیر بر روی دستگاه قلبی ـ‌ عروقی

دمنوش بهارنارنج برای رفع تپش قلب مفید است و برای کنترل حمله قلبی مؤثر است.

تأثیر بر روی دستگاه گوارش

دمنوش بهارنارنج اشتهاآور است.

در تقویت معده بسیار مؤثر است.

افزایش‌دهنده صفرا است.

کمک‌کننده به هضم غذاست.

دمنوش بهارنارنج برای رفع دل‌پیچه توصیه می‌شود.

گاز معده را دفع می‌کند.

تأثیر بر روی دستگاه ادراری و تناسلی

دمنوش بهارنارنج برای تقویت نیروی جنسی به کار می‌رود.

تأثیر بر روی دستگاه تنفسی

دمنوش بهارنارنج ضدسرفه است.

برای تسکین درد سینه مفید است.

خواص دیگر

دمنوش بهارنارنج در رفع سکسکه به کار می‌رود.

موارد منع مصرف و عوارض جانبی

زیاده‌روی و مصرف بی‌رویه بهارنارنج موجب ناراحتی‌های کبدی می‌شود.

بهار نارنج در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.

توجه داشته باشید که طبیعت این گیاه از نظر طب سنتی ایران، گرم و خشک است.

طرز تهیه دمنوش بهارنارنج

برای درست کردن دمنوش بهارنارنج کافی است ۱۰ گرم از آن را در دو لیوان آب جوش بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه بر روی شعله غیرمستقیم بگذارید تا دم بکشد؛ سپس آن را صاف کنید و همراه با عسل میل کنید.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top