امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 15183 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۴:۰۵ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

این روزها که در قرنطینه به سر می‌بریم وقت بیشتری برای آشپزی و تنوع دادن به غذاهایمان داریم. این بار درست کردن سالاد یونانی را به شما پیشنهاد می‌کنیم که صرف آن به عنوان عصرانه هم دلچسب است.

می‌گویند زیتون و کاهو غذای افلاطون بوده البته توقع افلاطون شدن با سالاد یونانی را نداشته باشید. این سالاد خوراک عجیب و غریبی نیست و به‌سادگی درست می‌شود. کافی است فقط مراحل زیر را طی و به نکات آن توجه کنید.

 

 

مواد لازم

یک عدد مغز کاهو
یک عدد خیار
یک عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
یک عدد پیاز
چند عدد زیتون سبز و سیاه
۱۰۰ گرم پنیر گودا یا فتا
یک عدد کنسرو آرتیشو(کنگر فرنگی)

► مرحله اول

در این سالاد همه‌چیز باید خرد شده باشند. بنابراین ابتدا مغز کاهو را خرد کنید. پیاز و خیار را البته باید به شکل حلقه‌ای خرد کنید. فلفل‌دلمه‌ای‌ها را هم نگینی خرد کنید. حتی پنیر گودا یا فتا را به شکل مکعب‌های کوچک برش بزنید. تکه‌های خرد شده را با هم مخلوط کنید و در انتها یک عدد آرتی شو را روی سالاد قرار دهید.

می‌توانید از قارچ خام خرد شده و انواع سبزیجات مانند کرفس، کدو و هویج خام هم در این سالاد استفاده کنید.

► مرحله دوم

درست کردن سس این سالاد چندان سخت نیست، مواد سس را کاملا مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. بالزامیکی که در این سالاد استفاده می‌شود سرکه بالزامیک معمولی است.

سس تهیه‌شده از سرکه بالزامیک را می‌توان برای دو هفته داخل یخچال نگهداری کرد؛ اما برای سرو سالاد نباید مدت زیادی روی سالاد بماند، چون باعث پژمرده شدن کاهو می‌شود.

 

 

♦ یک پیشنهاد

سرکه‌دوست‌های قدیمی این روزها طعم متفاوت و بی‌نظیری از سرکه را تجربه می‌کنند. سرکه بالزامیک نه بوی تند سرکه ایرانی را دارد و نه طعمش را. طعم متفاوت آن حتی می‌تواند فراری‌های طعم سرکه را هم جذب خود کند. برای تکمیل شدن سالاد یونانی پیشنهاد می‌کنیم از بالزامیک استفاده کنید.

  • مواد لازم برای سس

یک فنجان سرکه بالزامیک
یک قاشق چای‌خوری سس خردل
یک فنجان روغن زیتون
آویشن به مقدار دلخواه
فلفل سیاه کوبیده‌شده
یک قاشق غذاخوری ریحان ریز شده
یک قاشق مرباخوری عسل

 

 

منبع: آشپزی مثبت

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top