امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 13686 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۶ |
791 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

راز خوشمزه شدن مرغ سوخاری رستورانی لذیذ و دلچسب در مرینیت کردن یا همان مزه دار کردن مرغ با انواع ادویه ها و پوشاندنش با تکه های نان است

مرغ سرخ شده رستورانی که اغلب آن را هوس می کنید، اکنون می توانید به راحتی در خانه درست کنید. دستور العمل آسان و سریع این بخش از آشپزخونه نمناک برای بال مرغ سرخ شده هم خوش مزه می شود.

بنابراین دوستان و خانواده را برای مهمانی به صرف مرغ دعوت کنید و آن ها را با مهارت های آشپزی خود شگفت زده کنید !

 

 

این دستور برای دو نفر است

زمان آماده سازی :۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
زمان پخت :۱۵ دقیقه
کل زمان پخت :۱ ساعت و ۲۵ دقیقه

مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

۱ عدد تخم مرغ
۱ / ۴ قاشق چایخوری نمک
۱ / ۴ قاشق چایخوری فلفل
۱ فنجان آرد سوخاری
۱ / ۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
۱ قاشق چایخوری پونه کوهی
۱ قاشق چایخوری ریحان
۶ عدد ران مرغ
به مقدار لازم نان خرد شده

چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید.

 

طرز تهیه مرغ سوخاری

 

مزه دار کردن مرغ

ران مرغ را در کاسه بریزید، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top