امروز: چهارشنبه, ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 4 شوال 1446 | 2025-04-02
کد خبر: 66632 |
تاریخ انتشار : ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۰:۳۴ |
384 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

تهیه سس مارینارا فقط به چند ماده ساده احتیاج دارد که معمولاً در هر آشپزخانه ای پیدا می‌شوند.

به گزارش کرج رسا، مارینارا نوعی سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها، پاستا، پیتزا و… است. یعنی در هر غذایی که مایل باشید طعم گوجه را به آن اضافه کنید می‌توانید از سس مارینارا استفاده کنید. ولی احتمالا کاربرد بیشتر آن سرو به همراه اسپاگتی است.

برای تهیه مارینارا راه‌های مختلفی وجود دارد و هر کس آن را به شیوه خودش درست می‌کند. شاید شما هم سبک مخصوص خودتان را برای تهیه سس گوجه داشته باشید. اما اگر دوست دارید نوعی سس مارینارا با طعمی عالی را امتحان کنید همراه ما شوید. همان طور که در دستور تهیه این سس در ادامه خواهید دید، تهیه سس مارینارا فقط به چند ماده ساده احتیاج دارد که معمولاً در هر آشپزخانه‌ای پیدا می‌شوند.

 

 

مواد لازم

گوجه‌ فرنگی ۵ عدد
پیاز یک عدد متوسط
سیر ۲ حبه
آب‌لیموی تازه یک قاشق غذاخوری
روغن‌زیتون یک قاشق غذاخوری
آویشن نصف قاشق غذاخوری
جعفری و ریحان تازه؛ هر کدام یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

 

طرز تهیه سس مارینارا

۱- گوجه‌ فرنگی‌ ها را پوست بگیرید و پوره‌ کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید.

۲- آب‌ لیمو را هم به مواد اضافه کنید.

۳- می‌توانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنید.

۴- طعم‌ دهنده‌ ها را به سس مارینارا اضافه کنید. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top