امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 14848 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۳۱ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

شاید آماده کردن مربا با گوجه فرنگی به نظرتان عجیب برسد اما بی‌تردید مربای گوجه فرنگی یکی از خوشمزه ترین دسرهایی خواهد بود که تا امروز امتحان کرده اید.

شاید آماده کردن مربا با گوجه‌ فرنگی به نظرتان عجیب برسد اما بی‌تردید مربای گوجه‌ فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی خواهد بود که تا امروز امتحان کرده‌اید. برای تهیه این مربای خوشمزه تنها به کمتر از نیم‌ساعت وقت نیاز دارید. کافی است چند گوجه‌ فرنگی نرم و رسیده در خانه داشته باشید تا بتوانید همین امروز مربای خوشمزه‌ ای را برای صبحانه فردایتان آماده کنید. وقت را تلف نکنید و دست‌به‌کار شوید. در ادامه طرز تهیه مربای گوجه‌ فرنگی آورده شده است.

 

 

مواد لازم

گوجه‌ فرنگی: یک کیلو
شکر: یک کیلو
آب لیموی تازه: نیم پیمانه
زنجبیل: به مقدار لازم
چوب دارچین: یک تکه
فلفل قرمز ساییده‌شده: به مقدار لازم

► به جای زنجبیل و دارچین می‌توانید به این مربا هل ساییده‌شده اضافه کنید.

 

  • طرز تهیه مربای گوجه‌فرنگی

► مرحله اول

شاید بارها مربای پرتقال، انجیر یا توت‌فرنگی را درست کرده باشید اما هیچ‌وقت تصور نکرده باشید که با گوجه‌فرنگی هم می‌توانید یک مربای خوشمزه را آماده کنید. برای به دست آوردن مایه اصلی این مربا، گوجه‌فرنگی رسیده و سالم را بشویید و چهار- پنج دقیقه در قابلمه آب جوش بیندازید. سپس گوجه‌ها را خرد کنید و از صافی سیمی بگذرانید. با این روش مربای شما بافت مارمالادی پیدا می‌کند.

► مرحله دوم

مایه گوجه‌فرنگی را با یک پیمانه آب در دیگ بریزید. آب لیمو و فلفل و زنجبیل و دارچین را هم اضافه کنید. این مایه را روی شعله ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا آب اضافه شده تبخیر شود. سپس شکر را اضافه کنید و روی شعله تند هم بزنید تا مربا قوام بیاید.

 

منبع: کتاب مستطاب آشپزی

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top