امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 57055 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۳:۰۹ |
547 بازدید
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

همبرگر جز غذاهای فست فودی می باشد که طرفداران زیادی دارد و با رعایت نکات این دستور تهیه می توانید “همبرگر” خانگی ساده و خوشمزه را تهیه کنید.

همبرگر یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای فست فودی است که با روش های مختلفی تهیه می شود ما در کرج رسا تلاش کردیم دستور تهیه متداول همبرگر خانگی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای برگر پفکی

مواد ذکر شده در این دستور تهیه برای ۴ نفر می باشد و برای نفرات بیشتر و کمتر مواد اولیه را ضرب و تقسیم کنید.

گوشت گوساله همراه با چربی: ۵۰۰گرم

فلفل قرمز تند دودی: یک پنس

پنیر چدار رنده شده:۵۰ گرم

پنیر پارمزان:۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر:۱ قاشق چایخوری سرخالی

فلفل سفید:نصف قاشق چایخوری

پودر سوخاری:۱/۵ قاشق غذاخوری

پیاز:۴ عدد ۳۰ گرمی

نمک و فلفل سیاه:از هرکدام ۱ قاشق چایخوری

رزماری خشک خرد شده:کمی

کاهو:برای سرو

گوجه:برای سرو

نان برگر:به اندازه لازم

 

 

مرحله اول

پیازها را پوست گرفته و داخل میکسر بریزید تا بخوبی خرد شده و کف کند.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت ها را تکه تکه کرده و به همراه پیاز داخل میکسر بریزید و اجازه دهید تا بخوبی خرد شده و حالت چرخ کرده پیدا کند.

مرحله سوم

در این مرحله مایه گوشتی را به یک کاسه منتقل کنید و همه ادویه ها را به آن اضافه نمایید.

مرحله چهارم

در انتها پنیر چدار رنده شده و پنیر پارمزان را هم بریزید و مواد را چنگ بزنید تا یکدست شود. هر بار به اندازه یک پرتقال از مواد بردارید و گرد کنید سپس داخل دستگاه برگر ساز قرار داده و به آن ها شکل دهید.

مرحله پنجم

تابه نسوزی را چرب کرده و روی حرارت بگذارید تا داغ شود سپس برگرها را بچنید و سرخ نمایید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر برگر هم سرخ شده و گوشت بخوبی بپزد. برگرهای سرخ شده را به همراه گوجه و کاهوی خرد شده و سس دلخواه سرو نمایید.

 

 

نکات تهیه همبرگر خانگی

استفاده از پودر سوخاری برای این است که از منسجم شدن گوشت جلوگیری می کند و نمی گذارد گوشت لاستیکی شود و بهپف کردن گوشت کمک می کند اما در مصرف آن زیاده روی نکنید که برگر را خراب می کند.

اگر می خواهید گوشت شما مزه بسیار عالی بگیرید بهتر است گوشت ۱ روز در داخل یخچال استراحت کند.

می توانید از ترکیب گوشت گوساله و گوسفندی استفاده کنید.

همبرگر رستورانی بدون هیچ مواد دیگری مانند آرد، تخم مرغ و.. درست می شود و اگر از این مواد استفاده کنید همبرگر به کباب تابه ای تبدیل می شود.

سعی کنید ازگوشت تازه استفاده کنید.

تهیه سس مخصوص بسته به ذائقه هر فرد متفاوت می باشد ولی می توانید از پوره گوجه فرنگی به عنوان سس نیز استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد همبرگر

همبرگر جزو غذای ملل – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .

همبرگر را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top