امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 47827 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۸ |
847 بازدید
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

چوبک های پنیری را هم برای دورچین و تزئین سفره می‌توان استفاده کرد هم برای عصرانه. پس بهتر است با طرز تهیه این خوراکی آشنا شویم.

به گزارش کرج رسا، چوبک‌ های پنیری خوراکی خوشمزه‌ای است که هم برای دورچین و تزئین سفره مناسب است و هم می‌توان آن را برای عصرانه صرف کرد. در این مطلب با طرز تهیه این خوراکی آشنا می‌شوید.

 

 

مواد لازم

۱۵۰ گرم پنیر فتا

۱۵۰ گرم پنیر چدار (پنیر من شور بود)

یک قاشق چای‌ خوری فلفل تند قرمز

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق چای‌ خوری نمک

یک استکان شیر (۱۲۵ میلی‌ لیتر)

کمی جعفری خرد شده

یک بسته بکینگ پودر (یک قاشق چای‌ خوری)

۲.۵ لیوان آرد (لیوان ۲۲۰ میلی‌ لیتر)

طرز تهیه

درون یک کاسه عمیق پنیر سفید ریز خردشده، پنیر چدار رنده‌شده ریز، تخم مرغ کامل، جعفری خردشده، فلفل چیلی، نمک، بکینگ پودر، شیر را اضافه و با قاشق مخلوط کنیم.

با افزودن یک لیوان آرد، یک خمیر نرم که کمی به دست می‌چسبد، ورز دهید، از خمیر ۷-۸ مرنگ درست کنیم. با چرخاندن هر مرنگ با دست روی نیمکت، رول‌های نازک و بلند درست کنیم.

 

 

آن را با چاقو به قطعه‌های مورد نظر برش دهیم، ۲-۳ بار دیگر آن را به عقب و جلو فشار دهیم و همین کار را انجام دهیم تا تمام خمیر تمام شود.

سپس به اندازه کافی روغن در ماهیتابه خود بریزیم روغن را خوب گرم کنیم.

خمیرها باید با حرارت ملایم در روغن داغ سرخ شوند.

بعد از اینکه همه خمیرها سرخ شد، می‌توانیم آن را سرو کنیم.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top