حالا که فصل زمستون از راه رسیده و اینهمه میوهای خوشمزه و خوشرنگ از راه رسیده؛ طرز تهیه کیک پرتقال گردو رو آماده کردیم. حیفه حالا که کیک و شیرینی اینقدر گرون شده خودمون تو خونه دست به کار نشیم.
✍️ طلا اشرفی
مواد لازم برای این کیک زمستانی
آرد دو لیوان
پوست رنده شده پرتقال فقط قسمت نارنجی پوست
اب پرتقال، یک عدد درشت
شیر یک لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ دو عدد درشت
گردو خُرد شده یک لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودر دو قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم میکنیم.
ارد و بکینگ پودر را چهار الی پنج بار الک کرده و کنار میگذاریم.
تخم مرغ ها و وانیل رابا دور تند همزن حدود ده دقیقه بزنید تاحجمشان دوبرابر و رنگ ان کرم روشن شود. (نیاز به جداکردن سفیده از زرده نمیباشد.) شکر را اضافه کرده و دوباره کمی میزنیم به ترتیب روغن و شیر و پوست پرتقال را به مواد می افزائیم و به یک دقیقه دیگر به هم زدن ادامه میدهیم. ارد الک شده با بکینگ پودر را در چهار مرحله اضافه کرده و با دور کند هم زن میزنیم تا ارد کاملا بامواد مخلوط شود حالا گردو رااضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
مواد را داخل قالبی که از قبل چرب کرده بودیم و به مقدار کم اردپاشی کرده بودیم میریزیم و قالب را دو الی سه بار به نرمی به سطح میکوبیم تا هوای مابین مواد خارج شود قالب را در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد ب مدت ۵۰ دقیقه قرار میدهیم بعد از این زمان بااستفاده از یک خلال دندان پخت کیک را چک میکنیم. اگر مواد به خلال دندان چسبید ده دقیقه دیگر زمان میدهیم و دوباره چک میکنیم. برای طلایی شدن روی کیک گریل بالا را روشن کرده دو الی سه دقیقه روی کیک را گریل کنید. مراقب باشید روی کیک نسوزد و بعد به دلخواه تزئین کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
تهیه و نگارش: طلا اشرفی
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
-
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
-
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
-
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
-
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
-
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
-
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
-
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
-
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
-
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
-
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
-
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
-
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
-
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
-
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
-
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
-
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
-
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
-
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی











لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.