شاید در باور عموم اینطور باشد که غذاهای گیاهی تنوع کمی دارند یا به اندازه غذاهای گوشتی سیر نمیکنند، در صورتی که این باور اشتباهی است. میتوان با استفاده از ادویههای مفید و خوشعطر و طعم غذاهای گیاهی لذیذ و بسیار خوشمزهای تهیه کرد.
به گزارش کرج رسا، غذاهای گیاهی این روزها طرفداران خاص خود را دارد؛ چه کسانی که کاملا گیاهخوارند یا کسانی که به هر دلیل تمایل به استفاده کمتر از گوشت را دارند. به همین دلیل در اینجا طرز تهیه یک غذای گیاهی خوشمزه و در عین حال ساده را که با ترکیب ادویه کاری طعم و عطر فوقالعادهای دارد، برای شما میآوریم.

مدت زمان آمادهسازی مواد: ۳۵ دقیقه
مدت زمان لازم برای پخت: ۲۰ دقیقه
مواد لازم:
پیاز زرد یک عدد
روغن زیتون یک قاشق چایخوری
سیر دو حبه
رب کاری یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری
شیرنارگیل ۲۰۰ میلیلیتر
پودر کاری یکدوم قاشق چایخوری
آب ۳۵۰ میلیلیتر
سیبزمینی شیرین ۲ عدد
هویج ۲ عدد
کلم بروکلی یک ساقه
نمک و فلفل به میزان لازم
گشنیز تازه به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و حبههای سیر را خرد کنید. تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود، سپس در آن روغن بریزید و سیر و پیاز را اضافه کنید و آنها را تفت دهید.
سپس به آنها رب کاری، پودر زنجبیل، پودر کاری، شیرنارگیل و آب را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. شعله را کم کنید (روی حرارت متوسط بگذارید).
سیبزمینی و هویجها را پوست بکنید، آنها را قطعه قطعه کنید و به مواد در ماهیتابه اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید تا برای مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
گلهای کلم بروکلی را جدا کنید و آنها را در ماهیتابه بریزید. دوباره در ماهیتابه را بگذارید تا برای ۵ تا ۷ دقیقه دیگر بپزد.
وقتی مواد پخته شد، گشنیز را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
-
برچسب ها:
- آشپزی
- ادویه کاری
- غذای گیاهی
- گیاهخوار
- گیاهخواران
- گیاهخواری
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
پرونده های ساختمانی کرج از سال ۸۸ تا امروز بازبینی میشود
-
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
آغاز طرح جمع آوری پرنده فروشان و دست فروشان مواد غذایی در بلوار چمران
-
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
زورگیر منطقه حاجی آباد کرج به سزای اعمالش رسید + ویدئو
-
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
پروژه عملیات روکش آسفالت محور کرج – کندوان کیلومتر ۲۰ الی ۲۵
-
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
پست برق فوق توزیع نظرآباد به زودی به بهره برداری میرسد
-
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
استاندار البرز به سودجویان کالاهای مصرفی مردم هشدار داد
-
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
استاندار البرز: نظارت در زنجیره تولید تا مصرف سوخت تقویت شود
-
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
کاهش شمار دانش آموزان اتباع در البرز / ساوجبلاغ بیشترین آمار را دارد
-
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
۲۵۰ هزار دانش آموز البرزی آموزش های بهداشتی را فرا گرفتند
-
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
حل مشکلات حقوقی ورزش و جوانان نیازمند یاری دستگاه قضائی است
-
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
دستگیری سارقان قطعات خودرو در فردیس/ کشف ۱۰۰ فقره اقلام سرقتی
-
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
هشدار مدیریت بحران / خطر فرونشست در کمین سه شهرستان البرز
-
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
تقسیمات کشوری در شهرستانها نباید منجر به ایجاد مشکلات برای مردم شود
-
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
حاشیه سازی های رسانه ای، تلاش برای انحراف افکار عمومی است
-
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
نوید اسکندری به عنوان بخشدار برتر استان البرز انتخاب شد
-
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
هیچ بمبی قادر نیست اراده ملتی را که به خود باور دارد، از بین ببرد
-
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
محمدجلال سبزی، مدیر برتر حوزه ارتباطات استان البرز انتخاب شد
-
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
زیر ساخت های اقامتی ورزشی استان البرز توسعه می یابد
-
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی
اجلاسیه ۱۲۰ شهید دانشجوی البرزی در دانشگاه آزاد اسلامی







لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.