یکی از محبوب ترین دسر ها در فصل تابستان “بستنی میوه ای” خانگی است که میتونه گرما تابستان را با لذت همراه کنه.
طرز تهیه ۲ نوع بستنی میوه ای خانگی :
در فصل گرما یک نوشیندی خنک یا یک دسر خنک میتونه لذت بخش باشه و اگه بتونیم این دسر خنک را در منزل تهیه کنیم لذتش بیشتر هم میشه .پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه ۲ نوع بستنی میوه ای خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای بستنی توت فرنگی :
- خامه صبحانه و یا خامه قنادی:۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
- شیر:۱ لیوان
- توت فرنگی:۲۵۰ گرم + چند توت فرنگی جدا گانه برای تزیین
دستور تهیه بستنی میوه ای توت فرنگی :
ابتدا توت فرنگی ها را بشویید و بگذارید تا آب آن ها خوب خشک شود. سپس برگ و دم ۲۵۰ گرم از توت فرنگی ها را جدا کرده و داخل ظرفی بریزید و برای حدود ۴ ساعت در فریزر قرار دهید تا منجمد شود. مابقی توت فرنگی ها را برای تزیین در یخچال بگذارید. بعد از ۴ ساعت توت فرنگی ها را از فریزر خارج کرده و به همراه شیر و خامه داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
سپس مایه بستنی را برای ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. بستنی را بعد از ۸ ساعت از فریزر خارج کرده و برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود. سپس یک اسکوپ از بستنی را داخل ظرف بستنی خوری قرار داده و با توت فرنگی تازه تزیین کنید و سرو نمایید.
نکته: اگر برای تهیه این بستنی از خامه قنادی استفاده میکنید دیگر نیازی به اضافه کردن شکر نیست چون خامه قنادی خودش شیرین است. ولی اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید بسته به ذائقه تان مقداری شکر اضافه نمایید.
مواد لازم تهیه بستنی هلو :
- شیر: ۱ لیوان
- هلو: ۵۰۰ گرم + یک عدد برای تزیین
- خامه قنادی یا صبحانه: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
دستور تهیه بستنی میوه ای هلو :
ابتدا هلوها را شسته و بگذارید تا آب آن ها گرفته شود سپس هلو ها را پوست گرفته و چهار قاچ کنید و هسته آن ها را خارج نمایید. هلوها را خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید و به فریزر منتقل کنید تا برای ۴ ساعت بماند و یخ بزند. هلو یخ زده، شیر و خامه را داخل غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه بستنی یکدست شود. در این مرحله طعم مایه را بچشید اگر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید.
مایه بستنی را در یک ظرف درب دار بریزید و برای ۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود. بعد از ۸ ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده وبرای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود. سپس با اسکوپ از بستنی بردارید و در ظرف بستنی خوری قرار دهید. برای تزیین برش هایی از هلو روی آن قرار داده و سرو نمایید.
-
برچسب ها:
- بستنی
- بستنی میوه ای
آخرین اخبار
پربیننده ترین های
-
ممنوعه های قهوه/ اگر دارو مصرف می کنید، بخوانید + اسامی داروها
ممنوعه های قهوه/ اگر دارو مصرف می کنید، بخوانید + اسامی داروها
-
لغو مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری ها
لغو مصوبه جنجالی سوابق تحصیلی پایه یازدهم برای پشت کنکوری ها
-
جلسه هماهنگی سرمایه گذاری در استان البرز با حضور شیرین زاد
جلسه هماهنگی سرمایه گذاری در استان البرز با حضور شیرین زاد
-
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
برپایی نوروزگاه و نمایشگاه صنایع دستی در بوستان امید کرج
-
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
حضور رئیس کمیته امداد امام خمینی در آسایشگاه خیریه کهریزک استان البرز
-
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
کشف کارگاه غیرمجاز تولید تنباکو تقلبی در فردیس + عکس
-
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
پروژه اصلاح هندسی میدان شهید سلطانی به مرحله اجرا رسید
-
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
خودکشی در کرج / مرد جوان از پل به پایین پرید و جان باخت + عکس
-
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
پیام مدیر کل مبارزه با قاچاق کالا وارز استان البرز به مناسبت روز جهانی قدس
-
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
تیم ملی ایران برای هفتیمن بار به جام جهانی صعود کرد
-
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
بازدید معاون پیشگیری دامپزشکی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی البرز
-
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
آغاز به کار نوروزگاه در میان شادی و سرور اقوام ایرانی در کرج
-
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
آتش سوزی در ساختمان ۶ طبقه در کرج / ۱۰ نفر نجات یافتند
-
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
قانون مهریه اصلاح میشود/ سقف مهریه به ۱۴ سکه کاهش مییابد
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.