فرماندار نظرآباد گفت: تدوام گفتگوها، طی کردن پلههای دموکراسی است. نسل جدید، نسل اقناعی و مفاهمه بوده و کار و رسالت آموزش و پرورش در این راستا سنگین و سترگ است. متاسفانه آموزش و پرورش ما در کل کشور درگیر حواشی معیشتی، رتبهبندی و…بوده و تعلیم و تربیت در حاشیه قرار دارد و البته نظرآباد نیر بخشی از پازل کلی کشور است.
✍ رضا قاسمپور
امروز چهارشنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲ به دعوت فرماندار نظرآباد در نشست هماندیشی با عنوان “موانع و راهکارهای مشارکت در انتخابات” شرکت کردیم. در این جلسه که در سالن اجتماعات فرمانداری نظرآباد و با حضور فعالان سیاسی_ اجتماعی و معتمدین شهرستان برگزار شد پس از اظهار نظر و بیان نقطه نظرات تعدادی از فعالین حاضر، مدیرکل سیاسی استانداری و فرماندار به سوالات،ابهامات و انتقادات حاضرین پاسخ گفتند.
دنبال جذب ایده های نوع هستیم
ابتدای جلسه نوری (معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری) و دبیر جلسه ضمن تبیین اهداف نشست افزود: ما وسط نبرد تمدنی و جهانی هستیم از طرفی کنشهای فردی میتواند به کنشهای اجتماعی مبدل شود کارویژه امروز ما در چهار حوزه مهم و استراتژیک(مشارکت، امنیت، سلامت و رقابت) میباشد برای افزایش مشارکت سیاسی در انتخابات آتی استفاده از تمام ظرفیت های موجود منطقه در چهارچوب قانون اساسی روی میز کاری ماست. ما ضمن پرهیز از دعواهای شخصی و جناحی دنبال بارش فکری و جذب ایدههای نوع از جلسه هستیم.
مشکل، ضعف امید آفرینی است
در ادامه نشست رئیس دانشگاه آزاد نظرآباد ضمن اشاره به ضرورت جهاد تبیین افزود: انقلابی کسی است که همترازِ فکری و عملی با ولی باشد.امروزه کشف حجاب مسئله عاجل،کنترل تورم مسئله اصلی و مشارکت حداکثری در انتخابات مسئله مهم ماست.
وی افزود: اگر جوانان شل حجاب پیشرفت های ما در حوزههای مختلفی چون فناوری هسته ای و… را بدانند کشف حجاب نخواهند کرد. بزرگترین مشکل فعلی ضعف امید آفرینی است و…
موانع و راهکارهای افزایش مشارکت
حاج مهدی توسلی فعال فرهنگی اجتماعی نیز با انتقاد از نبود امکانات اولیه در سازمان آتشنشانی نظرآباد برای نجات یک خانم حادثه دیده افزود: باید شهردار، شورای شهر و سایر مسئولین پاسخگوی این قصورات جدی در خصوص جان ولی نعمتان خود باشند.
وی با انتقاد از معاون سیاسی فرماندار به دلیل عدم گزارش کار از جریان فعالیت های امیدافرینی دولت در نظراباد برای افزایش مشارکت، موانع و راهکارهای افزایش مشارکت را بدین شرح عنوان نمود.
موانع مشارکت در انتخابات آتی
ترک برداشتن اعتماد عمومی و فقدان امید به آینده
احساس بی نتیجه بودن انتخابات و مشارکت سیاسی
نبود کورسویی برای برون رفت از وضعیت اقتصادی و معیشتی فعلی
سیاست زدگی و نگاه جناحی و ابزاری به رای مردم
سرخوردگی اجتماعی
روزمرگی و عدم تغییر در نحوه مدیریتها
ناآگاهی و بیاطلاعی از جایگاه اجتماعی
بیحوصلهگی و تنبلی روز جمعه
شبهه تقلب و نمایشی بودن
انتخابات
جریحه دار شدن جوانان و نوجوانان پس از ناآرامیهای سال قبل
راهکارهای افزایش مشارکت
حذف نظارت استصوابی شورای نگهبان
ارائه پاسخهای مستدل و اقناعی به مردم
توجه به نیازهای اصلی و اولویتدار
شرح و بسط ضرورت مشارکت در انتخابات توسط رسانه و گروههای مرجع
آموزش جامعه پذیری سیاسی در مدارس و مراکز آموزشی
فعال شدن احزاب و تشکلهای سیاسی
رضایتمندی
اعتمادسازی
بسط ازادیهای مشروع اجتماعی
اطلاع رسانی و آگاهی بخشی
حراست از امید اجتماعی
صدای منتقدین شنیده شود…
رضا قاسمپور (معلم خبرنگار کرجی) ضمن تشکر از بابت تشکیل جلسه، خطاب به آذری مدیر کل سیاسی استانداری البرز گفت: در پنج سال حضور خود در کرج به سه استاندار و معاون سیاسی پیشنهاد تشکیل “خانه احزاب استان” را دادهام. دریغ از یک گوش شنوا، بنده دو سال دبیر خانه احزاب استان زنجان بودم آمادهام تجربیات خود را در این خصوص رایگان و بیمنت در اختیار مسئولین سیاسی استانداری بگذارم.
وی ضمن تاکید بر مرجعیت معلمان در شهرهای کوچک افزود:فرهنگیان در شهرستانها موتور محرکه انتخاباتند ولی معلمان به هزار و یک دلیل دلِ خوشی از مشارکت سیاسی ندارند باید دلشان را بدست آورد.
قاسمپور از فرماندار و معاون سیاسی خواست تا صدای منتقدین را شنیده و با جدی گرفتن تشکلها و احزاب سیاسی منطقه، میدان سیاستورزی را برای احزاب و سیاسیون فراختر نمایند.
فکر جهانی؛ عمل منطقه ای
در ادامه جلسه؛ دکتر حسین عسگری (فعال فرهنگی/ تفسیر مضیق از قانون)، خانم بیرامی (خبرنگار/ ضرورت جهاد تبیین در محلات)، دهقان (خبرنگار/ الزامات مشارکت ۸۰ درصدی در ترکیه)؛ هادی (آگاهی بخشی و تبیین روند انتخابات)، خانم چنبری (ضرورت حمایت از حقوق انسانی اتباع قانونی)، مهرپویا (فکر جهانی؛ عمل منطقهای)، اقبال (ضرورت آسیب شناسی انتخابات گذشته) نقطه نظرات خود را پیرامون کم و کیف و چرایی و چگونگی افزایش مشارکت مردم در انتخابات آتی ارائه نمودند.
کرسیهای آزاد اندیشی جدی گرفته شود
آذری (مدیرکل جدید سیاسی _امنیتی استان البرز) با اشاره به ضرورت تشکیل جلسات ادواری با احزاب،تشکلها،سمنها و معتمدین افزود: باید کرسیهای آزاداندیشی جدی گرفته شود. دولت سیزدهم در بدترین شرایط تحریمها شروع به کار کرده است نباید سیاهنمایی کنیم همه ما در یک کشتی نشستهایم. همه به سهم خود مسئولیم. امروز عربستان دنبال بهبود رابطه با ماست آیا این افتخار نیست؟
تدوام جلسات هماندیشی؛ طی کردن پلههای دموکراسی است
دکتر بغدادی فرماندار نظرآباد سخنران پایانی جلسه ضمن تشکر از حاضرین و میهمانان جلسه افزود: شهرستان نظرآباد با ۴۳ درصد مشارکت در آخرین انتخابات از منظر مشارکت از نُرم استان بالاتر بوده است. حضور دوستان و صاحبنظران در جلسه برای کارهای گفتمانی غنیمت بوده و ما نیازمند استقبال الیتهای جامعه و مشارکت گروههای مرجع برای تحرک اجتماعی و افزایش مشارکتیم. ما تاکنون با ۹۰۰ خانواده شهید،ایثارگر و جانباز دیدار و گفتگوی چهره به چهره در منزلشان داشتیم.
بغدادی افزود: تدوام گفتگوها، طی کردن پلههای دموکراسی است. نسل جدید، نسل اقناعی و مفاهمه بوده و کار و رسالت آموزش و پرورش در این راستا سنگین و سترگ است. متاسفانه آموزش و پرورش ما در کل کشور درگیر حواشی معیشتی،رتبهبندی و…بوده و تعلیم و تربیت در حاشیه قرار دارد و البته نظرآباد نیر بخشی از پازل کلی کشور است.
وی گفت: ما به وسع خودمان کمککار حل مشکلات هستیم.در انتصابات عموما از عناصر آگاه، فرهنگی و بومی استفاده کردهایم.
از نقش آفرینی فرهنگیان استقبال میکنیم. شنیدن صدای مخالفین در دستور کار ماست.

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.