امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 803 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۵:۰۹ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

ساعت ۱۰ شب به خانه رسیده‌اید و می‌خواهید غذایی کامل درست کنید. اگر فیله مرغ و سیب‌زمینی پخته و ذرت در یخچال دارید، ظرف مدت نیم‌ساعت این غذا را آماده کنید.

اگر فیله مرغ و سیب‌زمینی پخته در یخچال دارید، از نزدیک‌ترین مغازه یک کنسرو ذرت هم بخرید و ظرف مدت نیم‌ساعت این غذا را آماده کنید، وگرنه برای پخت سیب‌زمینی باید ۲۰ دقیقه هم صبر کنید.

مواد لازم برای ۴نفر

یک قاشق چای‌خوری پودر فلفل قرمز
۲ قاشق غذاخوری آرد
۴ عدد فیله مرغ
نمک و فلفل

فوت‌وفن

اگر می‌خواهید کوکوی ذرتتان طعم‌دارتر شود، به مایه آن کمی گشنیز و پیازچه خرد شده اضافه کنید.

مواد لازم برای کوکوی ذرت

۲۰۰ گرم کنسرو ذرت دانه‌ای
۳۵۰ گرم سیب‌زمینی
روغن مخصوص سرخ کردن
۲ قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل
۲ قاشق غذاخوری شیر

۱- سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد از سرد شدن با رنده ریز، رنده کنید. سپس به آن دو قاشق سوپ‌خوری شیر اضافه کرده و هم بزنید تا خمیری نرم حاصل شود.

۲- پوره سیب‌زمینی را با ذرت، نمک و فلفل مخلوط کنید و پس از داغ شدن روغن و آب شدن کره در تابه، مواد را به ۱۲ کوکوی دایره‌ای تقسیم کرده و کوکوها را در روغن سرخ کنید.

۳- در این فاصله در تابه دیگری فیله‌ها را به آرد سوخاری که با فلفل و نمک طعم‌دار شده است آغشته کرده و در روغن سرخ کنید.

در کنار این فیله و کوکو، ماست و خیار بسیار می‌چسبد.

 

 

منبع: آشپزی مثبت

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top