امروز: پنج شنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 5 شوال 1446 | 2025-04-03

رییس پلیس آگاهی البرز گفت: قاتل ۳۶ ساله متواری پس از ۹ ماه توسط کارآگاهان پلیس آگاهی این استان دستگیر شد.

به گزارش کرج رسا، سرهنگ حکمت اله شجاعی روز سه شنبه اظهار کرد: اواخر سال ۱۴۰۱ خبر وقوع یک فقره قتل با استفاده از سلاح گرم در منطقه حسن آباد کرج به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله عوامل اداره مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: بررسی های اولیه حکایت از آن داشت که یک فرد ۳۶ ساله که اعتیاد شدید به مواد مخدر داشته، برای خرید مواد مخدر به محل وقوع حادثه رفته که با فروشنده مواد مخدر دچار اختلاف و سپس درگیری منجر به قتل می انجامد.

شجاعی اضافه کرد: پس از چند ماه تلاش و تحقیقات مستمر در نهایت مخفیگاه قاتل در شهر کرج شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی نامبرده دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.

 

 

پلیس البرز

 

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top