امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 41435 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۳۳ |
۰
| 2
ارسال به دوستان
پ

شورای عالی فضای مجازی با فراموش کردن وظایف و اختیاراتی که در قانون پیش بینی شده است نظارت های کافی در این بخش را نداشته و بهتر است بگویم کاملاً به ورطه فراموشی سپرده است که اگر غیر از این بود امروز ما نباید در این فضا شاهد این لجام گسیختگی فرهنگی می بودیم که آثار سوء این فضای ناسالم در سبک زندگی عموم تاثیر گذار بوده است.

ظهور و بروز وسایل ارتباطی و تکنولوژی های نوظهور در هزاره جدید علاوه بر این که امورات زندگی بشر را تسهیل کرده؛ سرعت انتقال دانش در سراسر جهان افزایش داده است و هزاران مزیت قابل تحسین برای بشریت به همراه آورده است اما در برخی هنگام نیز آثار مخرب و جبران ناپذیری را بر پیکره خانواده‌ها به ویژه کودکان و نوجوانان وارد کرده است.

چالش تصویر کارت ملی، عکس بدون آرایش؛ چالش آب یخ و توقف و…. این‌ها فهرستی از چالش‌ های عجیب و غریبی بود که تابه حال در دنیای مجازی به ویژه در صفحه مجازی اینستاگرام به راه افتاده و افراد زیادی را هم با خود همراه کرده است.

اما آنچه که نگرانی های کارشناسان آسیب های اجتماعی را بیش از پیش کرده است چالش های اخیری است که در فضای مجازی راه افتاده است و پویش هوایی که در صدد شکستن قبح بسیاری از رفتار های ناپسند اخلاقی و آموزه های تربیتی در میان جوانان و نوجوانان در روزهای اخیر بوده است.

چالش هایی که نگارنده برای حفظ حرمت خواننده از بردن اسامی آنها معذور است. این چالش های غیر اخلاقی روزی که فقط با هدف عادی کردن و عادی سازی برخی مسائل اخلاقی و شکستن حرمت های خانوادگی طراحی و راه اندازی شده است.

متاسفانه شورای عالی فضای مجازی با فراموش کردن وظایف و اختیاراتی که در قانون پیش بینی شده است نظارت های کافی در این بخش را نداشته و بهتر است بگویم کاملاً به ورطه فراموشی سپرده است که اگر غیر از این بود امروز ما نباید در این فضا شاهد این لجام گسیختگی فرهنگی می بودیم که آثار سوء این فضای ناسالم در سبک زندگی عموم تاثیر گذار بوده است.

فراموش نکنیم که اگر نسبت به ارتقای سواد رسانه ای خود و خانواده خود دقت نکنیم فضای مجازی چون سیل خروشان نه خانه زندگیمان را بلکه ارزش ها؛ اخلاقیات؛ آبرو و حرمت های خانوادگی و انسانی را با خود خواهد برد.

مجبوریم بار دیگر از خانواده ها بخواهیم خودشان همچون در موضوع مراقبت های بهداشتی از کرونا ویروسی که جان انسان ها را تهدید می کند؛ از آلودگی و ویروس های فضای مجازی که اخلاق و روح انسانها را در معرض خطر قرار می دهد مراقبت های لازم را صورت دهند. شاید این حرف درست باشد که این نوع از بهره برداری کثیف از رسانه های ارتباطی و شبکه های مجازی؛ همان دجاله های عصر ظهور باشند.

 

 

به قلم: داود اسدی
لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top