امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 81479 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۶:۴۰ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل آموزش و پرورش البرز اعلام کرد: مدارس غیر دولتی ۱۵ درصد جمعیت دانش آموزی این استان را به خود اختصاص داده اند که مشکلات آنها به صورت ویژه بررسی شد.

علی حجرگشت روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به نقش مهم خیرین و موسسان مدارس غیر دولتی در افزایش سرانه آموزشی در البرز اشاره کرد و افزود: این استان به دلیل مهاجرت پذیری و عدم رشد زیرساخت های آموزشی در آن سال هاست که از کمبود کلاس درس رنج می برد.

وی بیان داشت: ۳۰۲ مدرسه غیر دولتی تا سال ۹۱ در استان فعالیت داشتند که شمار آنها  به ۶۹۵ مدرسه غیر دولتی رسیده و ۷۴ هزار و ۶۸۳ دانش آموز را تحت پوشش خود دارند.

حجرگشت با بیان اینکه البرزهمچنان به علت کمبود فضای آموزشی نیاز به توسعه خدمات مدارس غیر دولتی دارد، خاطرنشان کرد: ۴۴ مدرسه هیات امنایی نیز با جمعیت دانش آموزی ۲۱ هزار و ۶۳۵ نفر در استان فعالیت دارند.

وی یادآورشد: در مدارس غیر دولتی استان البرز حدود ۱۰ هزار نفر در عرصه تعلیم و تربیت مشغول تحصیل هستند.

وی جمعیت دانش آموزی البرز را برابر با کل جمعیت تعدادی از استان های کشور دانست و اضافه کرد: هر ساله بین ۱۲ تا ۱۵ هزار نفر به جمعیت دانش آموزی البرز به دلیل مهاجرت افزوده می شود که این جمعیت نیاز به ساخت ۵۵ کلاس جدید دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرزادامه داد: ساخت کلاس های درس جدید در راستای پوشش جمعیت دانش آموزی در هر سال تحصیلی نیاز به مشارکت و همدلی خیرین مدرسه ساز دارد.

وی گفت: برای ساماندهی دانش آموزان در کلاس های درس از هم اکنون باید در قالب پروژه مهر ۱۴۰۱ در حوزه ستادی و نواحی و مناطق هشتگانه آموزش و پرورش البرز اقدام شود تا هیچ کلاس درسی در اول مهرماه بدون معلم نماند و همچنین کلاس درس دانش آموزان مشخص شده باشد.

حجر گشت تاکید کرد: کمبود فضای آموزشی دغدغه مسئولان استان بویژه استاندار البرز است که دراین راستا نهضت مدرسه سازی تشکیل شده است.

استان البرز حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز و ۲۵ هزار و ۶۵۰ معلم دارد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top