مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان البرز با اشاره به ظرفیت های داخلی در عرصه بهداشت و درمان و گردشگری اعلام کرد: تلاش مسوولان کشوری در این بخش موجب شده تا بستر لازم برای رونق کسب و کارهای گردشگری سلامت در کشور و البرز فراهم شود.
به گزارش کرج رسا، فریدون محمدی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا بیان داشت: اهتمام وزارتخانه های میراث فرهنگی ، گردشکری و صنایع دستی و امور خارجه در خصوص گردشگری سلامت موجب شده تا شاهد رونق کسب و کارهای گردشگری سلامت کشور در آینده نزدیک باشیم.
وی یادآور شد: شیوع ویروس کرونا افزون بر آسیب های مختلف برای جامعه ، در بخش گردشگری نیز سبب تعطیلی یا فعالیت نیمه تمام مراکز و دفاتر خدمات مسافرت ، گردشگری و پذیرایی کشور و استان البرز شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز ادامه داد: بر همین اساس وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با همکاری وزارت امور خارجه فرصتی را فراهم آوردند تا با استفاده از ظرفیت های بهداشتی و درمانی کشور و امکانات رفاهی مناطقی مانند استان البرز، مسیر برای فعالیت دوباره آژانس های خدمات گردشگری و جذب گردشگران سلامت هموار شود.
محمدی با بیان اینکه اکنون ۴۰ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در استان البرز وجود دارد ، گفت: این دفاتر دارای مجوز بند« ب» بوده و می توانند در امور ویزا و خدمات امثال آن فعالیت کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز اظهار داشت: بر این اساس به زودی برای دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری گواهینامه حرفه ای گردشگری سلامت در کشور و البرز صادر می شود؛ کسانی که دارای محوز بند «ب» و شرایط لازم هستند می توانند در زمینه جذب گردشگران سلامت فعالیت کنند.
وی ادامه داد: وزارت امور خارجه شرایطی را فراهم کرده تا این افراد بتوانند بیماران خارجی به ویژه کشورهای همسایه مانند عراق را برای درمان به مراکز درمانی پیشرفته و تخصصی ایران از جمله استان البرز انتقال دهند.
محمدی گفت : وجود امکانات و خدمات پزشکی پیشرفته و ارزان در ایران موجب شده تا شمار زیادی از بیماران کشورهای همسایه و حتی اروپا برای مداوای خود مسیر کشورمان را در پیش بگیرند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان البرز بیان داشت : اکنون بیمارانی در اروپا وجود دارد که آماده انتقال به ایران برای انجام عمل های جراحی خود هستند ؛ چرا که وجود امکانات پیشرفته و خدمات تخصصی پزشکی با کیفیت بالا در کشورمان این بستر را برای جذب گردشگران سلامت ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی یکی از راه های انتقال ارز به کشور، جذب گردشگران سلامت است که می تواند برای کشور پردرآمد باشد.
محمدی افزود: جذب گردشگران سلامت نیز موجب رونق کسب و کارهای گردشگری مانند آژانس های خدمات ، شرکت های هواپیمایی، بیمارستان ها و مراکز رفاهی خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی البرز به اقدامات صورت گرفته در استان اشاره کرد و بیان داشت : مدیران آژانس های خدمات گردشگری استان البرز به زودی برای انجام مراحل اداری در این بخش دعوت می شوند.
وی بیان داشت : استان البرز با توجه به ظرفیت های موجود می تواند در این زمینه به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود؛ چرا که یک سری امتیازات در این استان وجود دارد که برخی استان ها فاقد چنین ظرفیت هایی هستند.
وی اضافه کرد: نزدیکی البرز به فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و وجود بیمارستان ها ، کلینیک های تخصصی و پزشکان فوق تخصص از مزیت های این استان برای تبدیل شدن به قطب گردشگری سلامت است.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز گفت: تاکنون تعدادی متقاض ، موافقت اصولی احداث و راه اندازی هتل بیمارستان در البرز دریافت کرده اند ضمن آنکه امکانات لازم برای جذب روزانه بین ۵۰ تا ۶۰ گردشگر سلامت در استان وجود دارد.
محمدی بیان داشت : هتل پنج ستاره کرج همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر امسال نیز راه اندازی می شود ضمن آنکه احداث تعدادی کلینیک تخصصی درمانی البرز مراحل تکمیل را می گذرانند.
مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی البرز افزود: اکنون عملیات ساخت بزرگترین هتل بیمارستان مجهز کشور با مجوز اداره کل میراث فرهنگی در منطقه کردان شهرستان ساوجبلاغ در حال ساخت است .
ساخت این هتل بیمارستان در یک منطقه گردشگری بوده و امکانات لازم برای اقامت بیماران و همراهان در آنان پیش بینی شده است؛ ضمن اینکه مجموعه توریستی ایثارکردانتحت پوشش بنیاد شهید استان البرز با حدود ۷۰ واحد اقامتی در همجواری این هتل بیمارستان قرار دارد.
محمدی تاکید کرد که برای سال ۱۴۰۰ زیر ساخت های گردشگری سلامت استان البرز تکمیل خواهد شد که البته می بایست پیش از این چهار هتل پنج ستاره در این استان ساخته می شد که به آن توجه نشده است .
وی گفت : اکنون آماده صدور مجوز ساخت سه هتل پنج ستاره دیگر هستیم هر چند که تعداد قابل توجهی مجموعه اقامتی بسیار بزرگ و خوب در استان وجود دارد.
استان البرز دارای ۱۷ بیمارستان فوق تخصصی و تخصصی دولتی و خصوصی است.
لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.
در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.