امروز: دوشنبه, ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 9 شوال 1446 | 2025-04-07
کد خبر: 82807 |
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۷:۳۹ |
۰
| 6
ارسال به دوستان
پ

مسابقات تنیس یک هزار امتیازی بانوان کشور به میزبانی مجموعه تنیس آکام فردیس با قهرمانی کیمیا ثاقب تهرانی به پایان رسید.

امیر حسین پاکزاد روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دیدار پایانی مسابقات یک هزار امتیازی تنیس بانوان کشور روز گذشته بین مهرانه ظهوریان از استان خراسان رضوی و کیمیا واقب تهرانی از تهران برگزار شد که در فینال این مسابقات در ست اول با نتیجه ۴-۶ و در ست دوم  با نتیجه ۳-۶ به سود ثاقب تهرانی به پایان برسد.

وی ادامه داد: به این ترتیب با پیروزی ۲ بر صفر کیمیا ثاقب تهرانی این بازیکن عنوان قهرمانی را به دست آورد، ظهوریان نائب قهرمان شد و پرنیا رکن آبادی‌ و هلیا پرستوک به طور مشترک سوم شدند.

 

 

پاکزاد اظهار داشت: پیش از این با برگزاری مرحله نهایی بخش دو نفره، تیم ستاره رسولی- الهه ظفرخواه با نتیجه ۲ بر یک مقابل هلیا پرستوک – یاسمن یزدانی به پیروزی رسیدند و عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن‌خود کردند.

وی  گفت: زوج پرستوک و یزدانی دوم شدند و تیم های  عطفی – قورچیان و مهره کش- رکن آبادی به طور مشترک سوم‌ شدند.

مدیر روابط عمومی هیات تنیس استان البرز گفت: این رقابت‌ها که از سوم تیر ماه در زمین های تنیس مجموعه آکام البرز آغاز شده بود روز گذشته با برگزاری فینال انفرادی به پایان رسید.

وی یادآور شد: سرداور این دوره از رقابت‌ها مهدی ملک زاده داور نشان سفید بین‌المللی کشورمان بود و  امیر آجرلو مدیریت مسابقات را بر عهده داشت .

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top