امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 4460 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۸:۰۳ |
۰
| 4
ارسال به دوستان
پ

زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.

به گزارش کرج رسا، لکه زرد شایع‌ترین بیماری مزمن چشم و از عوامل اصلی کوری در افراد بالای ۶۰ سال است. در این بیماری ماکولا یا لکه زرد که قسمت حساس به نور شبکیه و مسئول دید مستقیم و واضح است، تخریب می‌شود.

موج دار دیدن خط مستقیم، دید تار یا دیدن لکه‌ های تیره در مرکز دید ممکن است نشانه‌ های اولیه این بیماری باشد.

طبق تحقیقات انجام شده زعفران به دلیل وجود ترکیبات کروسین و کروستین، در کوتاه مدت (۲۰ میلی گرم) پرش پلک در بیماران را بهبود می‌دهد و مصرف طولانی مدت (۱۴ ماه، ۲۰ میلی گرم در روز) آن سبب بهبود کیفیت بینایی می‌شود.

کروسین موجود در زعفران مانع مرگ ناشی از نور در فتورسپتورها، افزایش و جریان خون در شبکیه و بهبود عملکرد آن می‌شود.

کروستین نیز انتشار اکسیژن به مایعات (مثل پلاسما) را افزایش می‌دهد بنابراین زعفران و اجزای سازنده آن به خصوص کروسین و کروستین می‌تواند به عنوان محافظ عملکرد چشم باشد. این آثار را می‌توان به عملکرد آنتی اکسیدانی مهار آپوپتوز و عملکرد التهابی آن نسبت داد.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top