امروز: یکشنبه, ۲۵ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 جماد ثاني 1446 | 2024-12-15
کد خبر: 4631 |
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶ |
۰
| می پسندم
ارسال به دوستان
پ

نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد: نوشیدن شیر کم چرب فرایند پیری و فرسودگی را کند می‌کند.

به گزارش کرج رسا، در این بررسی آمده است: افرادی که از شیر کم چرب مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که شیر پر چرب مصرف می‌کنند برای چندین سال پیری بیولوژیکی کمتری را تجربه می‌کنند.

محققان آمریکایی با تاکید بر اینکه نوشیدن شیر کم چرب به طور حائز اهمیتی با کند شدن فرایند پیری و فرسودگی در بزرگسالان همراه است، اظهار داشتند: تفاوت تاثیر مصرف نوشیدن شیر کم چرب و پرچرب چشمگیر بوده است. افرادی که تمایل به مصرف شیرهای پرچرب دارند باید آگاه باشند که این عادت غذایی می‌تواند با پیامدهای مهمی برای آنان همراه باشد.

در این مطالعه محققان آمریکایی رابطه بین طول تلومر (پایانه فیزیکی کروموزم‌ های خطی) و میزان و نوع شیر مصرفی را بررسی کردند. تلومرها همچون ساعت بیولوژیکی عمل می‌کند و ارتباط نزدیکی با سن دارد. بنابراین، هرچه سن فرد بیشتر می‌شود طول تلومرها کوتاه‌ تر می‌شود.

بررسی‌ ها نشان داد هر چه افراد میزان بیشتری از شیر پرچرب مصرف کنند طول تلومر کوتاه‌ تری خواهند داشت.

همچنین به ازای هر یک درصد افزایش مصرف شیر چرب طول تلومرها ۶۹ جفت پایه (base pairs) کوتاه‌تر می‌شود که به مفهوم چهار سال پیری و فرسودگی بیولوژیکی است.

لینک کوتاه خبر:

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

نظرات و تجربیات شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظرتان را بیان کنید

Scroll to Top